fbpx

Tidningen Pingst

Den som är med i en pingstförsamling kan gratis få en medlemstidning från Pingst hem i brevlådan fyra gånger per år. Tidningen är fullmatad med inspirerande läsning – nyheter, personporträtt, reportage, krönikor och korsord. I varje nummer finns också temasidor med fördjupning kring aktuella ämnen som handlar om den kristna tron och livet med Gud och varandra.

Hur prenumererar jag?

Tidningen Pingst går regelbundet ut till drygt 35 000 hushåll. Ansvarig utgivare är Richard Svensson och Noomi Lind är redaktör.

Du kan välja att få tidningen som pdf via mejl istället för post. Numret som står på adressblanketten längst bak på tidningen ska då uppges vid justeringen.

Under 2024 kommer tidningen Pingst ut den 15 mars, 17 juni, 27 september och 29 november. Vi behöver få adressuppgifter för respektive tidning från församlingarna en månad i förväg – den 16 februari, 17 maj, 30 augusti och 31 oktober.

Pingst Connect

Distributionen av tidningen baseras på de adressregister över medlemmar som pingstförsamlingarna själva regelbundet uppdaterar och ger oss. Församlingen sköter detta via webbverktyget Pingst Connect. Det är gratis för församlingen och har även enklare matrikelfunktioner.

Pingst behandlar de personuppgifter som registreras. Uppgifterna används endast för det specifika ändamålet. Pingst värnar om trygghet och säkerhet i behandlingen av personuppgifter. Sedan den 25 maj 2018 gäller EU-förordningen GDPR med skärpta krav på hur företag och organisationer får behandla personuppgifter. Ta del av Pingsts Integritetspolicy.

Om du har frågor kan du kontakta Mikael Axelsson, 08-619 25 52, mikael.axelsson@pingst.se.