fbpx

SVENSK PINGSTMISSION

Det är en självklarhet sedan pingstdagen att den kristna kyrkan missionerar. Av tradition har den svenska pingstmissionen varit stark inom pingströrelsen och så vill vi fortsätta arbeta. Vår mission har inneburit olika former av stöd, från förböner till praktisk hjälp på plats. Vi vill att fler ska nås av evangeliet och att fler ska få upprättade liv.

FOLK UTAN JESUS

Du och din församling kan göra skillnad för folkgrupper som inte har någon rimlig chans att kunna förstå vem Jesus är och vad han kan betyda för dem.

PINGST INTERNATIONAL

Svensk pingstmission utgår från den lokala församlingen. För att stärka samarbetet mellan det internationella missionsuppdraget och våra lokala församlingar arbetar vi med Pingst International. Pingst Internationals målsättning är att nå de minst nådda, hjälpa de mest utsatta, sända missionärer och utveckla våra internationella relationer.

 

Vår starka tillväxt i medlemmar och ekonomiska resurser på hemmaplan, har gjort att vi har kunnat utöka vårt globala missions- och hjälparbete på ett sätt som vi aldrig tidigare trodde var möjligt. Vi tar allt större del i nätverk inom den globala växande rörelse vi är en del av. På bara 15 år har vi blivit en radikalt starkare kraft för att sprida Guds kärlek till människor, genom att bli ett hem för människor som saknar hem och ge hopp till de som saknar hopp, på världens alla kontinenter.

För mer information kontakta Andreas Svedman, missionsinspiratör Pingst
andreas.svedman@pingst.se

PÅ GÅNG

Nätverksträff

DEN 23 JUNI KL.15.00-16.00

Under Nyhemsveckan möts vi den 23 juni kl.15.00-16.00 för nätverksträff för missionärer. Om du har varit missionär, är missionär eller ska åka ut i höst, varmt välkommen! Vi ses i konferensrummet i Nyhemshallens entré.

Nätverksträff

DEN 6 JULI KL.17.00-18.00

Under Lappis möts vi den 6 juli kl.17.00-18.00 för nätverksträff för missionärer. Om du har varit missionär, är missionär eller ska åka ut i höst, varmt välkommen! Vi ses i kapellet.

Åk ut!

Teamresor

Gör en teamresa med din ungdomsgrupp! Kom samman som grupp samtidigt som ni får upplevelser för livet.

Läs mer här