fbpx

Pingst International

Svensk Pingstmission

Det är en självklarhet sedan pingstdagen att den kristna kyrkan missionerar. Av tradition har den svenska pingstmissionen varit stark inom pingströrelsen och så vill vi fortsätta arbeta. Vår mission har inneburit olika former av stöd, från förböner till praktisk hjälp på plats. Vi vill att fler ska nås av evangeliet och att fler ska få upprättade liv.

PINGST INTERNATIONAL

Svensk pingstmission utgår från den lokala församlingen. För att stärka samarbetet mellan det internationella missionsuppdraget och våra lokala församlingar arbetar vi med Pingst International. Pingst Internationals målsättning är att nå de minst nådda, hjälpa de mest utsatta, sända missionärer och utveckla våra internationella relationer.

 

Vår starka tillväxt i medlemmar och ekonomiska resurser på hemmaplan, har gjort att vi har kunnat utöka vårt globala missions- och hjälparbete på ett sätt som vi aldrig tidigare trodde var möjligt. Vi tar allt större del i nätverk inom den globala växande rörelse vi är en del av. På bara 15 år har vi blivit en radikalt starkare kraft för att sprida Guds kärlek till människor, genom att bli ett hem för människor som saknar hem och ge hopp till de som saknar hopp, på världens alla kontinenter.

För mer information kontakta Andreas Svedman, missionsinspiratör Pingst
andreas.svedman@pingst.se

PÅ GÅNG

Webinar

Vad är Pingsts teologi för mission?

Missionsintresserad? Då får du inte missa webinaret om Pingsts teologi kring mission. Den 25 november kl.19.00 djupdyker vi i ämnet och får lyssna till ett samtal mellan Ulrik Josefsson, Tatta Lennartsson och Sam Wohlin.

Länk till webinar

SÄND missionskonferens

Välkommen den 1–2 april 2022

Varje år genomförs en nationell missionskonferens inom Pingst som berör viktiga frågor i våra församlingar och organisationer. Det är en mötesplats för församlingar, individer och organisationer som tillammans vill vara med och se missionsuppdraget fullbordas. Du kan även vara med digitalt.

Läs mer här

Åk ut!

Teamresor

Gör en teamresa med din ungdomsgrupp! Kom samman som grupp samtidigt som ni får upplevelser för livet.

Läs mer här