fbpx

SVENSK PINGSTMISSION

Det är en självklarhet sedan pingstdagen att den kristna kyrkan missionerar. Av tradition har den svenska pingstmissionen varit stark inom pingströrelsen och så vill vi fortsätta arbeta. Vår mission har inneburit olika former av stöd, från förböner till praktisk hjälp på plats. Vi vill att fler ska nås av evangeliet och att fler ska få upprättade liv.

PÅ GÅNG

 

FOLK UTAN JESUS

Du och din församling kan göra skillnad för folkgrupper som inte har någon rimlig chans att kunna förstå vem Jesus är och vad han kan betyda för dem.

SÄND LEDARRESA: ASIEN

Genom åren har vi genomfört återkommande ledarresor med syftet att hjälpa behövande människor och att sprida evangeliet – och nu är det dags igen!

Resan riktar sig till dig som är ungdomspastor eller ideell ungdomsledare som vill få en egen erfarenhet av mission med alla dess utmaningar och möjligheter.

PINGST INTERNATIONAL

 

Svensk pingstmission utgår från den lokala församlingen. För att stärka samarbetet mellan det internationella missionsuppdraget och våra lokala församlingar arbetar vi med Pingst International. Pingst Internationals målsättning är att nå de minst nådda, hjälpa de mest utsatta, sända missionärer och utveckla våra internationella relationer.

För mer information kontakta Andreas Svedman, missionsinspiratör Pingst, andreas.svedman@pingst.se