fbpx

Pingst Kreativ

Här ryms allt kreativt inom Pingst. Så som musik, bild, ljud, ljus, foto, grafik, produktion och kommunikation. Inom Kreativ finns olika nätverk, en gemensam konferens och en rad olika projekt som anordnas.

KREATIV KONFERENS

I år arrangerades Kreativ konferens i maj och vi hade den stora glädjen att möta mängder av kreatörer inom Pingst. Konferensen är årlig och vänder sig till dig som sysslar med musik, lovsång, bild, ljud, ljus, foto, grafik, produktion, kommunikation, kodning, form, konst och annat skapande.

Läs mer på kreativ.pingst.se och signa upp dig på nyhetsbrevet för att inte missa allt som händer!

 

NY MUSIK I PINGST

Vi vill skapa mer ny musik i Pingst. Pingst Kreativ har under åren tagit fram tre album med låtar skrivna av musiker och låtskrivare i våra pingstförsamlingar. I arbetet med att ta fram ny musik är teologer med för att granska teologiska uttryck.

Klicka för att lyssna på Spotify

 

KONTAKT

Samuel Hector är ansvarig för verksamhetsområdet Pingst Kreativ. Han har mångårig erfarenhet av kreativitet inom kyrkan, främst inom lovsång och låtskrivande. Vill du veta mer om Pingst Kreativs projekt? Signa upp dig på Pingst Kreativs nyhetsbrev, så får du kommande projekt och satsningar direkt i din inkorg. Du kan alltid kontakta Samuel för mer information, hör av dig via samuel.hector@pingst.se.