fbpx

Pingst Kreativ

Pingst Kreativ

Pingst Kreativ är det verksamhetsområdet som rymmer allt kreativt så som musik, bild, ljud, ljus, foto, grafik, produktion och kommunikation. Inom Kreativ finns olika nätverk, en gemensam konferens och en rad olika projekt som anordnas. Nedan kan du läsa mer om vad som ryms inom området.

Ny landningssida!

Pingst Kreativ har nu en ny landningssida där vi samlar allt som har med nätverket och kommande konferenser att göra.

Konferensen Kreativ

KREATIV är konferensen för dig som sysslar med musik, lovsång, bild, ljud, ljus, foto, grafik, produktion, kommunikation, kodning, form, konst och annat skapande. Konferensen äger rum tidig vår varje år. För mer information om konferensen, klicka på knappen nedan. Passa också på att skriv upp dig för nyhetsbrev så du inte missar några uppdateringar!

 

  Ny musik i Pingst

  Förutom nätverket och konferensen så jobbar Pingst Kreativ med att skapa ny musik i Pingst. Pingst Kreativ – Musik har under åren tagit fram 3 album med låtar skrivna från musiker och låtskrivare från våra pingstförsamlingar. Även teologer är med och granskar texterna rent teologiskt. Klicka på bilderna för att lyssna på albumen på Spotify:

   

   Kontakt

   Vill du veta mer om kommande projekt inom Pingst Kreativ? Hör av dig till Samuel Hector, ansvarig för verksamhetsområdet Pingst Kreativ.

    

    Samuel Hector

    Samuel Hector

    Musikkonsulent, verksamhetsansvarig Pingst Kreativ