fbpx

Våra konferenser

Konferenser

Varje år arrangeras flera större konferenser riktade till olika målgrupper inom Pingst. Där möts deltagarna för gemenskap, undervisning och inspiration så att de stärks i sin tro och sitt uppdrag.

Läs mer om våra konferenser här.

Pingst Pastor

I januari varje år möts medlemmarna i nätverket Pingst Pastor till en konferens. En konferens för alla pastorer i nätverket. För mer information klicka här:

Pingst Kreativ

Nätverk och konferens för dig som sysslar med musik, lovsång, bild, ljud, ljus, foto, grafik, produktion, kommunikation, kodning, form, konst och annat skapande.

Pingst Mission Sänd

En konferens med fokus på Pingsts arbete i världen och på att inspirera för mission, arrangeras i mars.

Nyhemsveckan

Nyhemsveckan samlar tusentals människor i juni varje år. Konferensen, som hålls i Nyhem, Mullsjö kommun, inleds med en ungdomshelg och avslutas under midsommarhelgen. 

Lapplandsveckan

Lapplandsveckan, eller Lappis, hålls i Husbondliden utanför Lycksele i början av juli varje år. Barn och ungdomar  erbjuds speciella aktiviteter under hela veckan.

Pingst Ledare

Nätverk och konferens som är för alla som står i ledarskapsfunktioner på något sätt i våra pingstförsamlingar. Pingst Ledare äger rum under hösten på tre olika orter i Norr, mitt och södra Sverige.