fbpx

VÄLKOMMEN

Visst kommer du på årets SÄND-konferens? Vi ses i Botkyrka Pingst 12–13 april för en helg fylld med mission. 

Anmälan är öppnas i november och du kan antingen göra en enskild anmälan eller en gruppanmälan, klicka in via knappen nedan så kan du välja något av alternativen.

Det finns även två paketerbjudanden. Ett paket för bibelskoleelever och ett för ungdomsgrupper. Om man anmäler sig som grupp får man ett rabatterat pris. Läs mer om varje paketerbjudande.

VALBARA SPÅR

Under årets konferens hamnar vårt fokus på vår kallelse till uppdraget utifrån det personliga och kollektiva uppdraget som Jesus gett till sin församling. En nyhet för i år är möjligheten att få välja spår. För dig som vill få inspiration eller verktyg att inspirera andra till mission föreslår vi mobilisationsspåret. Om du vill fördjupa dig mer tillsammans med andra i teologi och praxis i det uppdraget vi är kallade till är ledarspåret det givna valet.

Vi ser även fram emot att fördjupa oss i vår nyutgivna bok ”Kallade till nationerna, få uppdateringar från missionsfältet och att möta Gud tillsammans.

SPÅR 1 – MOBILISERINGSSPÅRET

Samtidigt som du än en gång i din kyrka lyssnar på ett budskap om hur Jesus gett sitt liv för dig väntar 2 miljarder människor för första gången på att höra talas om vem Jesus är, samtidigt som 45 miljoner människor är på randen av svält. Det här spåret kommer att ge dig en förståelse för behoven i vår värld, hur du kan engagera dig och göra skillnad för vår värld idag, imorgon och lite längre fram.  

 

SPÅR 2 – LEDARSPÅRET

På vilket sätt skapar Pingstförsamlingar förändring i världen? Vad blir frukten av vårt arbete på lång och kort sikt? Hur införlivar vi god teologi och praxis i vår mission? Det här spåret kommer utmana dig och din församling att reflektera för att göra strategiska insatser, reflektera över lära och praktik tillsammans med andra.

 

BOENDE

I närheten av kyrkan finns hotell som du kan boka boende på till ett rabatterat pris. Ange koden SÄND 24 för att använda det rabatterade priset. Vi återkommer i november med mer information om boende

PROGRAM

Fredag

15.30 Incheckning

16.00 Förkonferens Pingst International

18.00 Middag

19.30 Kvällsmöte med Pelle Hörnmark

21.30 Café och efterhäng med berättelser från hela världen.

 

Lördag

09.00 Incheckning

09.30 Inledningsmöte med lovsång och bön. Lena Tellebo

10:40 Decade of Revival

11.15  Två valbara spår

12.15 Lunch och mötesplats

13.30 Två valbara spår

15.00 Fika och mötesplats

15.45 Sändningsmöte med lovsång och bön. Pelle Hörnmark

17.30 Slut

 

 

VAD ÄR SÄND?

SÄND är ett nätverk för individer, kyrkor och organisationer som vill nå människor med hela evangeliet. Vi gör det med fokus på de minst nådda folkgrupperna och befolkningscentra. Det innebär att vi vill möta människors behov på alla livets områden. Vi vill mobilisera nästa generation och även motivera och engagera församlingar och enskilda att vara med i bön samt vara ekonomiskt och praktiskt ansvarstagande i detta heliga uppdrag.

FÖLJ OSS

Följ oss i sociala medier, då missar du inga nyheter eller viktiga datum. Vi finns på Facebook och Instagram @sandsverige

PINGST INTERNATIONAL

Svensk pingstmission utgår från den lokala församlingen. För att stärka samarbetet mellan det internationella missionsuppdraget och våra lokala församlingar arbetar vi med Pingst International. Pingst Internationals målsättning är att nå de minst nådda, hjälpa de mest utsatta, sända missionärer och utveckla våra internationella relationer.

För mer information kan du kontakta Andreas Svedman, missionsinspiratör Pingst, andreas.svedman@pingst.se