Pingst Ledare

Pingst Ledare

Pingst Ledare är ett nätverk för alla, vare sig du är anställd, ideell ledare i din församling eller aktiv volontär. Visionen är att långsiktigt träna, uppmuntra och samla ledare för att städja hälsosamma, lärjungaformande och därigenom växande församlingar i Sverige. 

Skriv upp dig för att få Pingst Ledare nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om ny information och för att ta del av regelbunden uppmuntran och undervisning under året. 

       ETT NÄTVERK FÖR:

  • nya redskap
  • fokusering på uppdraget
  • utveckling av gott ledarskap
  • formandet av nya Pingströrelsen
  • gudomliga tilltal och andliga upplevelser
  • aktuella ideologiska och
   teologiska samtal

“Hur bra är vi på att bli stilla?”

“Hur bra är vi på att bli stilla? Hur mycket litar vi på Gud? Litar vi på Honom så pass att vi själva vågar lägga oss ned I hängmattan en stund med vetskapen om att varken församling eller världsordning går under utan just dig och mig? En varm vårdag strax sydväst om Jerusalem satt jag och drack kaffe med en vän som är orthodox judinna. Vi satt i skuggan och tittade på barnen som aldrig tycktes få slut på energi. All mat var klar inför sabbaten, vi var nyduschade och allt var förberett för vilodagen…”

Läs hela sommarhälsningen och uppmuntran från Maria Flodin, föreståndare Timrå Pingst, här:

Konferensen

Varje år under hösten samlar konferensen Pingst Ledare flera hundra ledare från alla våra pingstförsamlingar.  Konferensen är uppdelad på tre dagar, tre olika helger på tre olika platser i Sverige. Årets datum är satta och det planeras för fullt. Skriv in datumen i kalendern redan nu och håll utkik på sociala medier eller i våra nyhetsbrev för mer information.

“Pingst Ledare en gemensam upplevelse som jag tror sporrar oss, en riktig boost, och som även hjälper oss att hålla samma fokus och riktning.”

– Marlene Andersson, lovsångsledare Norrtullskyrkan Söderhamn

Bilder från Pingst Ledare 2019