fbpx

Runt om i landets alla pingstförsamlingar finns det ledare som gör församlingslivet möjligt. Pingst Ledare är till för dem! Genom den årliga konferensen vill Pingst inspirera, utmana och utrusta ledare, just för det specifika ledaruppdraget. Tillsammans får vi utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter.

Det är med glädje vi presenterar Umeå (11/11), Jönköping (18/11) och Örebro (25/11) som värdförsamlingar för årets Pingst Ledare. Boka redan in det datum som Pingst Ledare är i din region. 

Har du varit med vid en tidigare Pingst Ledare-konferens? I så fall är du även med i nätverket Pingst Ledare. Genom mejlade nyhetsbrev får du löpande uppdateringar om själva konferensen men även tips och information som kan hjälpa dig i ditt arbete.

Vill du också vara med i nätverket och få nyhetsbrev? SIGNA UPP DIG HÄR

Pingst ledarpodden lyfter goda exempel från våra församlingar runt om i Sverige. Du som lyssnar får tips, idéer och uppslag in i ditt engagemang och ledarskap. I det senaste avsnittet får du lyssna till ett samtal mellan Richard Svensson och Pingströrelsens (troligtvis) yngsta styrelseledamot, Siri Nilsson. Siri ingår i församlingsledningen i Pingst Vikbolandet och med i samtalet är även Erik Tingberg som är föreståndare i församlingen. LYSSNA PÅ PODDEN HÄR