fbpx

Runt om i landets alla pingstförsamlingar finns det ledare som gör församlingslivet möjligt. Pingst Ledare är till för dem! Genom den årliga konferensen vill Pingst inspirera, utmana och utrusta ledare, just för det specifika ledaruppdraget. Tillsammans får vi utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter.

Har du varit med vid en tidigare Pingst Ledare-konferens? I så fall är du även med i nätverket Pingst Ledare. Genom mejlade nyhetsbrev får du löpande uppdateringar om själva konferensen men även tips och information som kan hjälpa dig i ditt arbete.

Vill du också vara med i nätverket och få nyhetsbrev? SIGNA UPP DIG HÄR

VÅRT FÖRSTA UPPDRAG ÄR ANDRA

Årets tema är hämtat från 2 Tim 2:2 där det står ”Det du har hört av mig inför många vittnen ska du anförtro åt pålitliga personer som i sin tur ska kunna undervisa andra”.

Maria Flodin, föreståndare i Timrå Pingst, har skrivit om årets tema som är från bibelordet 2 Tim 2:2. Maria beskriver de insikter hon fick efter böneveckan i deras församling och hur de 60 timmarna fick förvandla hennes tillvaro. LÄS HELA TEXTEN HÄR.

Pingst ledarpodden lyfter goda exempel från våra församlingar runt om i Sverige. Du som lyssnar får tips, idéer och uppslag in i ditt engagemang och ledarskap. I det senaste avsnittet får du lyssna till ett samtal mellan Richard Svensson och Pingströrelsens (troligtvis) yngsta styrelseledamot, Siri Nilsson. Siri ingår i församlingsledningen i Pingst Vikbolandet och med i samtalet är även Erik Tingberg som är föreståndare i församlingen. LYSSNA PÅ PODDEN HÄR