fbpx

VÄLKOMMEN

Runt om i landets alla pingstförsamlingar finns det ledare som gör församlingslivet möjligt. Pingst Ledare är till för dem!

Genom den årliga konferensen vill Pingst inspirera, utmana och utrusta ledare, just för det specifika ledaruppdraget. Tillsammans får vi utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter. Välkommen till årets Pingst Ledare!

I år hålls Pingst Ledare i Umeå den 11/11, Jönköping den 18/11 och Örebro den 25/11. Avgiften ligger på 350 kronor, men för dig född 1998 eller senare är det endast 150 kronor. Sista anmälningsdag är söndagen innan konferensen.

ÅRETS TEMA

Årets Pingst Ledare tar fasta på det stora som kan ske i det som kan verka litet. Vad betyder en hand på en axel och några ord av bön till Herren? Ett personligt bemötande med värme, en liten grupp med dynamik, en mentorsrelation som ger ömsesidig utveckling eller ett uppdrag som fokuseras. Kan det kan hända mycket i det som ibland verkar litet?

PROGRAM

09.30 Incheckning

10.30 Storsamling – Intervju

12.00 Lunch

13.00–13.50 Breakout – första passet

14.10–15.00 Breakout – andra passet

15.20 Fika

16.00 Storsamling – Q&A

16.50 Storsamling

BREAKOUTS

Du kan välja mellan tolv breakouts. Hälften kommer att hållas i ett första pass och efter en kort fikapaus hålls de resterande sex. I din anmälan anger du vilka två breakouts som du vill gå på. Läs mer om varje breakout genom att klicka dig vidare!

TALARE

Under Pingst Ledare kommer du får lyssna till Marie-Louise Nilsson och Carl-Henric Jaktlund som båda arbetar på Alpha Sverige. Utöver dem är även Daniel Alm, föreståndare Pingst ffs och Richard Svensson, verksamhetsledare Pingst Församling, på plats och undervisar.

Q&A

Ska man vapenvägra? Hur ser Pingst på surrogatmödrarskap? Hur bygger man hälsosamma församlingar egentligen? Kanske har du en fråga du går och funderar på?

Under Pingst Ledare kommer du få möjlighet att ställa den under en Q&A, men du kan även ställa den redan nu.

 

I ÅR HAR DU CHANSEN!

Du som ansluter dig till att ge din kyrkoavgift till Pingst innan den 31 oktober får delta gratis på årets Pingst Ledare, bra va?!

SÅ HÄR GÖR DU

1. Du ansluter dig till Kyrkoavgiften HÄR

2. När du anslutit dig via Bank-ID så får du ett mejl till den mejladress du angav. I mailet hittar du din personliga kod.

3. Kopiera och klistra in koden i fältet ”rabattkoder” i anmälan för Pingst Ledare.

4. När du gjort det får du delta gratis på Pingst Ledare.

TIPS PÅ BOENDE

UMEÅ

Comfort Hotel Umeå City

Enkelrum en natt

820 kr 1 person, rum utan fönster

1020 kr 1 person, rum med fönster

Dubbelrum en natt

940 kr 2 personer, rum utan fönster

1140 kr 2 personer, rum med fönster

Boka via mejl till ulrika.ytterberg@strawberry.se, ange rabattkoden Pingst10/11

 

ÖREBRO

Clarion Hotel Örebro

12 % rabatt när du bokar via strawberry.se, ange rabattkoden PINGST

 

JÖNKÖPING

Quality Hotel Match

15 % rabatt när du bokar via denna länk: strawberry.se.