fbpx

Pingströrelsens årsbok

Pingströrelsens årsbok

Tillbakablickar, statistik och kontaktuppgifter för Pingströrelsen presenteras i denna årskalender som årligen ges ut av Pingst – fria församlingar i samverkan.

Pingströrelsens årsbok kommer ut i början av hösten varje år. I boken presenteras årskrönika, hemgångna missionärer och pastorer samt nybyggnationer från föregående år. En omfattande statistik för pingstförsamlingarna redovisas. Den bygger på uppgifter från den 31 december föregående år. Dessutom finns en adressbok med aktuella adresser till alla pingstförsamlingar och deras missionärer samt till Pingsts verksamheter.

Årsboken startade 1916 som Julens Härold och bestod då främst av artiklar och uppbyggelse. Sedan 1973 har den en mer traditionell form med dokumentation av det föregående året. 

Nedan finns information om hur man får tag på årsboken, samt kontaktinfo för annonsering.

Abonnera på årsboken

Det enklaste och billigaste sättet att ta del av årsboken är att anmäla ett abonnemang. Då skickas årsboken till abonnenten automatiskt varje år i samband med utgivning. Ett abonnemang kostar 280 kr/år och inkluderar frakt. Anmäl abonnemang till info@pingst.se. Boken kan också köpas som enstaka exemplar i Pingst Webshop.

Nedan finns länk för att köpa enstaka exemplar.

Annonsera i Pingströrelsens årsbok

Företag och organisationer som samverkar med Pingst kan köpa annonsplats i Pingströrelsens årsbok. Årsboken trycks i 900 exemplar, varav ca 600 går direkt ut till abonnenter. Målgrupp är framför allt pastorer, aktiva församlingsarbetare, styrelser och ledningar i lokala pingstförsamlingar samt i de gemensamma verksamheterna i Pingst. Den används flitigt på församlingsexpeditioner och av enskilda personer under ett helt år och över hela landet. Bokning av annonsplats ska göras innan utgången av maj varje år.

Nedan presenteras de annonsörer som medverkade i nuvarande upplaga av årsboken. Klicka på länken nedan om din organisation eller ditt företag vill anmäla intresse för medverkan som annonsör i årsboken.