fbpx

Pingst Församling

I våra församlingar ryms allt i livet, precis som i en familj. Det finns mycket som är underbart med gemenskapen men det kan också vara stökigt och svårt att navigera som församling.

Pingst Församling är det verksamhetsområde som stöttar församlingarna i deras uppdrag i att sprida evangeliet och för att hjälpa dem bygga en hälsosam församlingsmiljö. Det Pingst Församling vill se är att din församling lyckas! 

NÄTVERK

Pingst erbjuder en mängd olika nätverk som vill samla människor som intresserar sig och brinner för samma sak.

Verksamhetsområden

Vad gör Pingst Församling?

Pingst Församling har jobbat fram många olika verktyg, resurser och församlingskontakter. Verksamheten består av olika verksamhetsområden och många nätverk. Från Pingst Församling kan du få hjälp med allt ifrån olika sorters administrativt stöd, församlingsutvecklingsprojekt, omsorgssatsningar, sång- och musikprojekt, utbildningar och så vidare.

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med Pingst Församling kan du höra av dig till Richard Svensson som är verksamhetsledare för Pingst Församling. Richard har lång erfarenhet av församlingstjänst och har tidigare arbetat som församlingskonsult inom Pingst. Du når honom via:

richard.svensson@pingst.se
08-619 25 70
076-536 25 70