fbpx

Pingst Församling

I våra församlingar ryms allt i livet precis som i en familj. Det finns mycket underbart som ryms i gemenskapen men det kan också va stökigt och svårt att navigera som församling i sitt uppdrag. Pingst Församling är det verksamhetsområdet som är där för att stötta församlingarna i deras uppdrag i att sprida evangeliet och för att hjälpa dem bygga en hälsosam församlingsmiljö. Det Pingst Församling vill se är att din församling lyckas! 

Vi hjälper församlingar att lyckas.

Vad gör Pingst Församling?

Huvuduppgiften är att erbjuda stöd till pingstförsamlingarna på områden som är svårare att hantera lokalt och är det verksamhetsområdet som ansvarar för församlingskontakter. 

Pingst Församling har jobbat fram många olika verktyg, resurser och församlingskontakter. Verksamheten består av olika verksamhetsområden och många nätverk. Från Pingst Församling kan du få hjälp med allt ifrån olika sorters administrativt stöd, församlingsutvecklingsprojekt, omsorgssatsningar, sång- och musikprojekt, utbildningar och så vidare.

Vill du komma i kontakt med Pingst Församling hör av dig till Richard Svensson, verksamhetsledare för Pingst Församling. Du når honom via richard.svensson@pingst.se, 08-619 25 70 eller 076-536 25 70.

Verksamhetsområden

I Pingst Församling finns, förutom nätverk, olika verksamhetsområden där man jobbar aktivt med frågor inom deras ämnen. Läs mer om de olika områdena genom att klicka på länkarna nedan: