fbpx

Nyheter

Vad händer i Pingst?

Livet tillsammans med Gud är spännande och fyllt av hopp. Här får du senaste nytt från Pingst!
Vi berättar om personer vars liv förvandlats genom mötet med Jesus. Du får rapporter om vad som händer just nu runtom i Sverige och i andra länder. Vi skriver också om viktiga steg som tas för att nå fram ännu mer med budskapet om glädje i en tid av oro och mörker. Följ med i vårt arbete centralt, till våra 430 pingstförsamlingar och ända ut till våra många samarbetskyrkor i världen.

Tidningen Pingst

Som pingstvän får du gratis en medlemstidning från Pingst hem i brevlådan fyra gånger per år. Tidningen är fullmatad med inspirerande läsning – nyheter, personporträtt, reportage, krönikor och korsord. I varje nummer finns också temasidor där vi fördjupar oss i aktuella ämnen som handlar om den kristna tron och livet med Gud och varandra.

Läs de senaste nyheterna

Fokus på samer i Pingst

Att upptäcka en helt samisk pingstförsamling är en sensation. Fjällsol bildades för 100 år sedan av tio samer som kommit till tro. Genom ett nytt nätverk lyfts berättelserna fram i ljuset.

549 personer har valt att ge sin kyrkoavgift till Pingst

I år har 549 pingstvänner fattat beslutet att ge sin kyrkoavgift till den egna rörelsen. Plantering av nya församlingar, ny musik och pastorsutbildning är exempel på vad dessa pengar gör det möjligt att satsa på.

Över 2000 personer runtom i landet deltog i Pingst Ledare

Kreativiteten, karismatiken och det sunda ledarskapet var ledorden för årets Pingst Ledare där över 2000 personer deltog i en digital och lokal-regional samling.

Turné i sju regioner med fokus på tillväxt

Richard Svensson, verksamhetsledare för Pingst Församling, har tillsammans med kolleger mött ledare lokalt och regionalt för samtal om tillväxt under hösten.

Attefall: Bjud in politiker att se vad kyrkan gör

Bjud in politiker och tjänstemän till er församling och visa vad ni gör. Så skapas ett nytt förtroende i ett läge där okunskap och rädsla tenderar att minska kyrkans handlingsutrymme. Den uppmaningen gav Stefan Attefall pingströrelsens pastorer under Daniel Alms webinar igår.