fbpx

Pingst Connect

Pingst Connect

Nu kan er församling enkelt sköta adresser för medlemstidningen Pingst.se på webben! Nederst på sidan finns information om verktyget. Om ni redan har en inloggning – klicka på direktlänken nedan för att komma till Pingst Connect.

OBS! För att återställa lösenord måste samma e-post användas som inloggningen registrerats på!

Anmäl er församling till Pingst Connect

Enkelt

Alla medlemmar i Pingströrelsens församlingar kan utan kostnad få medlemstidningen Pingst.se. Detta beslutas lokalt i församlingen. De församlingar som har denna service till sina medlemmar ansvarar själva för att rätt personer och korrekta adressuppgifter finns anmälda hos Pingst inför varje utgivningdatum.

Pingst erbjuder nu ett webb-baserat verktyg för att göra det lättare för församlingarna att hålla sina mottagaradresser uppdaterade – Pingst Connect.

Säkert

Pingst Connect har en mycket hög säkerhetsnivå. Alla data hanteras på en säker server och via sin inloggning har den lokala församlingen en krypterad kommunikation med servern. Liksom tidigare används dessa kontaktuppgifter enbart för distributionen av medlemstidningen Pingst.se.

Gratis

För Pingst som utgivare av medlemstidningen är det viktigt att adressregistret har en hög kvalitet så att rätt personer får sin tidning till rätt adress. Vi tror också att Pingst Connect kommer att förenkla arbetet, både för den lokala församlingen och för Pingst. Därför erbjuds systemet gratis till församlingarna.

Bonus

Som en bonus erbjuder Pingst Connect flera andra funktioner som kan underlätta administrationen i församlingen. Om församlingen önskar kan systemet användas som ett fullgott matrikelverktyg. Det finns också möjlighet att exportera adress-etiketter, få en lista på jämna födelsedagar, m.m.

Anmälan

Meddela att er församling vill använda Pingst Connect till: info@pingst.se