fbpx

Är du ny i din pastorstjänst?

Investera i en bra start på din tjänst! Kursen Ny i tjänst erbjuder introduktionsdagar för dig som är nyanställd i pingstförsamling eller gemensam verksamhet.

NY I TJÄNST-KURS

Ny i tjänst-kursen infaller i år den 20–22 september. Under dagarna får du konkreta, handfasta råd och vägledning. Kursen präglas av undervisning och öppna samtal i viktiga ämnen såsom:

Vem är du? – Yrkesidentitet
Vilka är vi? – Samfundskunskap
Hur blev vi det vi är? – Pingsthistoria
Att gå framför – Att leda frivillig ledare
Att bygga goda relationer – Konflikthantering
Så här kan du också göra! – Praktiska arbetstips

Kursen hålls i Bykyrkan i Undersåker och kostnad för mat och boende är 1995 kronor. Kommer man en dag tidigare kostar det 295 kronor extra. Sista anmälningsdag är den 29 augusti.

Dagarna startar med frukost onsdag 20 sep. från 8.30, första lektionen drar igång kl.10.00 och vi avslutar på fredag 22 sep kring kl. 10.30.

Om du har frågor kan du kontakta Helena via helena.jakobsson@pingst-ovik.se eller Richard via richard.svensson@pingst.se.

INTRODUKTIONSKURS

Du kan nu även välja att delta i två ytterligare kursdagar, en dag i anslutning till vår pastorskonferens i januari och en dag i anslutning till Pingst Rådslag i maj. Kursen är via webb. Medverkande är bland andra Stefan Beimark, Helena Jakobsson, Daniel Alm, Richard Svensson och Magnus Wahlström.

Kursen riktar sig till dig som senaste åren börjat en församlingstjänst som föreståndare, diakon, medarbetare, ungdomspastor/ledare eller barnpastor/ledare.