fbpx

Lokalt och digitalt Pingst Ledare

Lokalt och digitalt Pingst Ledare
Kreativitet och sund karismatik fokuseras under Pingst Ledare den 13 november. Josefin de Gregorio och Linwood Berry hör till talarna under den lokala och digitala dagen och 18 olika seminarier står till buds.

Den 13 november är det dags för Pingst Ledare. På grund av fortsatta restriktioner blir det även i år ett digitalt och lokal-regionalt Pingst Ledare. Värdförsamlingar runtom i landet bjuder in till en dag där ledare får utrustas, utmanas, söka Gud tillsammans och inspireras av varandra.
–  I år kommer Pingst Ledare att sätta fokus på kreativiteten, på det andliga livet men också på sundheten och varningstecknen för osundhet, säger Daniel Alm, föreståndare för Pingst. Vi vill odla en miljö av framtidstro där man vågar satsa och vara innovativa men också en transparent och hållbar miljö där vi växer på ett sunt sätt tillsammans.

Förutom Daniel Alm medverkar litteraturvetaren och författaren Josefin de Gregorio och den amerikanske församlingsplanteraren och konstnären Linwood Berry under förmiddagens digitala undervisningspass. Senare finns hela 18 olika seminarium att välja mellan via zoom. Till rubrikerna hör: En ny missionsvåg bland barn och unga, Främlingsvänlig: ett nytt begrepp som behövs mer än någonsin, Jesu sista befallning – vår första prioritet?! och  Ända in i kaklet! – Hur ditt liv och ledarskap håller i längden.

På eftermiddagen står lokala exempel och samtal utifrån temat kreativitet, karismatik och sundhet på programmet. Dagen avslutas med lovsång och betjäning lokalt.

Foto: Pingst Ledare i Hedvigslundskyrkan, Gävle 2020. Fotograf: Noomi Lind

Läs mer om Pingst Ledare – schemat, seminarierna och anmälan – här