fbpx

Pingst Pastor

Välkommen till konferensen Pingst Pastor 2022!

11-13 januari ses vi på Scandic Infra City, Upplands Väsby.

Anmälan är nu öppen för dig som är medlem i nätverket Pingst Pastor! Vi ser fram emot ett program med gemenskap, gudsmöten, betjäning, bön och tillbedjan samt undervisning av många intressanta talare. Christine Caine från USA, Denise Curgenven från Wales och Tim Hughes från England gästar oss. Vi möts för en fysisk konferens i luftiga lokaler. I programmet ser du dagarnas innehåll och upplägg. Anmäl dig senast 22 december via din medlemssida.

Vi ses på Pingst Pastor 2022!

 

Pingst Pastor

Pingst Pastor är ett nätverk för pastorer verksamma inom Pingst.

Utgångspunkten för nätverket är att man är Kallad till ordets tjänst, Bekräftad av en lokal församling och Överlåten till gemenskap med andra pastorer i Pingst. De pastorer som går med i nätverket placeras i en mindre processgrupp, som fungerar som något av en mentors- och gemenskapsgrupp. Varje år i januari arrangeras en konferens för medlemmarna i nätverket och medlemmarna erbjuds också olika  fortbildningsmöjligheter.

“Välkommen till Pingst Pastor. Ett nätverk för dig som bär en kallelse till Ordets tjänst som förkunnare, har fått den bekräftad av en lokal församling och vill överlåta dig till gemenskap med andra pastorer inom Pingst.”

Daniel Alm
föreståndare Pingst – fria församlingar i samverkan

Medlemskap

Anmälan om medlemskap görs genom att klicka på länken nedan. Den som inte själv är föreståndare ska rekommenderas av föreståndaren i den församling man tjänar i. När medlemskapet aktiverats meddelas regionledaren i det aktuella området och man blir en del av en processgrupp.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften betalas årligen. Den betalas för kommande år hösten, inför årsskiftet och den årliga konferensen i januari. Den är på 300 kr per år. För pastorsstuderande och pensionärer är den 150 kr. Efter 70 års ålder är medlemskapet kostnadsfritt.

Avgiften kan betalas i samband med anmälan till pastorskonferensen och hamnar då på samma faktura. Medlemsavgiften kan också betalas via Swish. För att betala via Swish skickar du in din avgift till 123 075 97 12, märk med ”Pingst Pastor Förnamn Efternamn Ort”.

Medlemssida

Varje medlem i nätverket får inloggning till sin egen medlemssida. Där kan kontaktuppgifterna i den personliga profilen uppdateras så att man får del av aktuell info. Det är också via medlemssidan som anmälningar till konferensen och nerladdning av exklusiva material görs.