fbpx

VÄLKOMMEN TILL GÄVLE

I år ser vi fram emot att äntligen få mötas till ett fysiskt Rådslag den 20–21 maj i Hedvigslundskyrkan i Gävle. Temat för dagarna är Hopp för de som saknar hopp, en mening som återfinns i den framtidsbild som Pingst antog vid Rådslaget 2017. Har du frågor kan du mejla till info@pingst.se

PROGRAM

FREDAG
09.30   Incheckningen öppnar
13.00   Rådslaget börjar
ca 17.00  Middag
19.30    Kvällsgudstjänst
21.00.   Grillkväll med liveband! Vi får lyssna till Samuel Wennstig med band och äta grillat. Maten vid grillningen ingår inte i konferensavgiften utan det är till självkostnadspris.

LÖRDAG
09.30   Rådslaget öppnas igen
ca 11.30  Seminarier
12.00   Lunch
ca 14.30  Rådslaget avslutas

 

SEMINARIER

I samband med lördagens lunchpaus får du möjlighet att ta del av seminarier som hålls av våra verksamheter inom Pingst. PSK, Pingst ung, PMU, Pingst Församling, IBRA, Sport for Life och LP. Läs mer om seminarierna här.

 

PARKERING OCH BUSS

Från Centralstationen och hotellen kan man gå till busshållplats Gävle Rådhuset för att ta buss 4 mot Andersberg – Hemlingby köpcentrum. Bussresan tar ca 15 minuter och hållplatsen för avstigning heter Hedvigslund.

Det finns viss möjlighet att parkera i direkt anslutning till kyrkan. Det kommer finnas parkeringsvakter som hänvisar var man kan ställa sin bil. Vid behov kan man ställa sig vid Högskolan i Gävle och gå längs en cykelväg ca 300m till kyrkan.

VIKTIGA DOKUMENT

Alla dokument som hör till Rådslagets handlingar finns att tillgå på Wikipingst. I år kommer vi inte ha några upptryckta handlingar att dela ut på plats så ta gärna med dig en läsplatta eller dator så du kan hänga med i dokumenten som presenteras och när beslut tas.

Utöver de formella handlingarna under Rådslaget kommer vi även att lyfta:

  • Svensk frikyrklighet i pandemin – En studie av församlingen i corona och corona i församlingen
  • Pingst som samhällsaktör
  • Mer Jesus till Sverige
  • A decade of revival

WIKIPINGST

För att logga in behöver du skapa ett konto på Wikipingst om du inte redan gjort det. Mer information om kontoregistrering hittar du när du anmäler dig. För frågor kan du kontakta din föreståndare, pastor eller ordförande i församlingsledningen om hur du går tillväga för att skapa ett konto.

 

VAR MED OCH SJUNG!

Nu har du och sångarna i din församling en unik möjlighet att vara med och leda lovsång på kvällsgudstjänsten i samband med Pingst Rådslag. Kören är under ledning av Samuel Hector. Kom och var med!

Du får sångerna, noterna och information när du anmält dig, så att du kan förbereda dig hemma. Om du har frågor kan du mejla till samuel.hector@pingst.se.