fbpx

Redovisa till YA!

VARFÖR OCH HUR REDOVISAR NI TILL YA?

En del av pengarna som möjliggör vårt nationella arbete med YA! kommer från medel som vi får när ni som församlingar redovisar era unga-vuxnagrupper. Detta gör vi i samarbete med Pingst ung och deras fina tjänst ”Pingst ung People”. På den här sidan finns mer info om hur du går till väga.

Klicka här för att se Mattias Sennehed berätta om varför och hur ni kan redovisa.

TRE SKÄL TILL VARFÖR NI BORDE REDOVISA

1. Det ger en bra struktur och stöd i ledarrollen till ert ledarteam för unga vuxna / YA!

2. Det ger resurser till vårt gemensamma nationella arbete med YA! som finns till för att stötta och stödja er. Det gör också att vi centralt lättare kan ha kontakt med ledarna i församlingarna.

3. Det synliggör arbetet som görs gentemot samhället, vi bedöms ofta genom det som det finns offentlig statistik och underlag på. Genom att ni redovisar så förstår fler att vi finns och är en rörelse som är aktuell och relevant också för unga vuxna.

FEM ENKLA STEG I HUR NI REDOVISAR. 

1. Spana in och registrera dig i Pingst ungs verktyg People

2. Starta en lokalavdelning. Den behöver inte heta YA!, men den får det, oavsett så kopplar ni den till ”unga vuxna” i Pingst ung.

3. Ha årsmöte och anta riktlinjer

4. Samla medlemmar

5. Redovisa. YA! betalar inte ut något kontant stöd till församlingar men ger andra gåvor som tack för att man redovisar, dessutom bidrar man till våra nationella samlingar och resurser som ju är en tillgång för er.

Klicka här för att komma till Pingst ungs sida med mer info om detta.