fbpx

Jesus lever och graven är tom! Låt oss berätta för nya gudstjänstbesökare, grannar och vänner om vad påsken egentligen har för budskap.

Vad gör ni i påsk? Tagga @pingstsverige i de inlägg som ni gör i sociala medier så får vi ta del av påsken i er församling

HUR KAN JAG OCH MIN FÖRSAMLING VARA MED?

Pingst vill att fler ska ta del av påskens glada budskap och känna på gemenskapen i en församling. Hur når ni som församling dem som ännu inte besökt er kyrka? Och hur kan du på bästa sätt bjuda in dem i din bekantskapskrets? Det mest avgörande är så klart den personliga inbjudan och genom samtal människor emellan men vi kan även sprida information och uppmuntran till att besöka en kyrka i påsk genom att dela om det i våra egna sociala medier.

Därför har vi samlat allt material som du och din församling behöver för att bjuda in till kyrkan i påsk eller berätta om vad påsken egentligen handlar om. Det finns att ladda ner på Wikipingst. För att komma åt materialet behöver du ett konto. Kontakta din församlings föreståndare för mer information. Om du har frågor kan du mejla till wikipingst@pingst.se.

SYNS I LOKALT

Kanske ska er församling passa på att annonsera i er lokaltidning inför påsk? Då hjälper vi gärna er. Ta kontakt med er lokaltidning för att få uppgifter om annonsstorlekar och  vad det kostar. Mejla därefter till josef.maxson@pingst.se för att få Pingsts påskannons formgiven till just ert sammanhang.

Daniel Alm, föreståndare Pingst ffs, har skrivit en insändare om påskens budskap som er församling kan skicka in till er lokaltidning för att få publicerad vid påsk. Texten finns att ladda ner på Wikipingst och den undertecknas av föreståndaren i er församling.

KONTAKT

Är det något som ni saknar i kampanjmaterialet? Berätta för oss! De kampanjer som Pingst gör vill vi göra tillsammans med den lokala församlingen, så meddela oss vad ni använder er av och vad ni skulle önska se mer av.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med Pingsts kommunikationsavdelning? Mejla till Josef Maxson på josef.maxson@pingst.se