fbpx

Vill du ta emot Jesus i ditt hjärta?

Att ta emot Jesus i sitt hjärta är inte svårt. Du kan bekänna att du tror på Jesus genom en enkel bön. Här är ett förslag på hur du kan be:

Jesus, jag ber denna bön för att jag vill leva mitt liv med dig. Jag tror att du är Herre över liv och död med makt att förlåta. Tack för att jag är förlåten och älskad av dig. Tack för att du dog och uppstod för att rädda mig. Hjälp mig att tro på dig och din kärlek varje dag. Tack för att du ger mig frid. Kom in i mitt hjärta Jesus. Amen.

Vill du prata med någon, hitta en bibel att läsa och få kontakt med en församling som finns nära dig? Använd den interaktiva kartan för att hitta en kyrka i närheten av dig. Känn dig alltid varmt välkommen att besöka eller ta kontakt med en församling.

Får vi ge dig en Bibel?

I Bibeln kan du bland annat läsa om vad bön är och om Jesu liv. Vi vill gärna ge dig en Bibel, klicka in via knappen så skickar vi hem en till dig!

Livsberättelser som berör

Mosas flykt ledde hem

Han var sjuk och papperslös och tvingades fly från Iran. I Jönköping fann Mosa Rezai en tro på Gud, en ny inriktning i livet och en stor familj i pingstförsamlingen. Nu brinner han för att alla ska känna sig hemma i kyrkan.

“Jag fick en hel barndom på två år” 

Jessica Waldenfrid växte upp i ett trasigt och våldsamt hem och tvingades bli vuxen som litet barn. När hon fann en fristad som tonåring upprättades tron på kärleken och familjen.

Helad på ett ögonblick

Ur sången från hennes läppar kom ett ögonblickligt helande från utmattningen. Gud fyllde Anna Bohlins lungor med ny kraft och gav styrka åt benen i hennes kropp. I dag är hon tacksam med hela sitt liv.

 

Ola ser Gud i ekvationen 

När siffrorna fick liv blev de Ola Hössjers stora projekt. Ändå är det inte matematiken som är hans passion utan att använda den för ett högre syfte.