fbpx

YA!-leaders

 

VÄLKOMMEN PÅ KICKOFF PÅ BJÄRKA SÄBY DEN 19–21 AUGUSTI!

Ge dig själv, och de som du leder tillsammans med, bästa starten på höstterminen, häng på YA-leaders camp! YA vill ge dig alla förutsättningar för att komma i gång och vidare med ert unga vuxna-arbete genom att erbjuda inspiration och undervisning av talare som har erfarenhet av församlingsarbete och med hjärta för unga vuxna.

 

TID FÖR DIG OCH TEAMET

Den här helgen är det du som är i fokus inte de du annars betjänar. Vi vill ge dig en helg till att både samla energi och möta ledare från andra församlingar. Det blir tid för häng, volleyboll, beach-tid, discgolf, djupa kvällssamtal och lovsång vid elden i sommarnatten.

För er som kommer som team finns det utrymme att planera och samtala om terminen som ligger framför. Medverkar du själv från din församling eller önskar ni som team tid med andra finns det ett seminarium som handlar om grunderna för att skapa platser där unga vuxna kan ha sin plats i er församling.

 

TALARE

Helgen arrangeras av YA-Pingst tillsammans med YA-gruppen i Linköping Pingst och några av helgens talare är:
VICTORIA ÖHRVALL – ny unga vuxna-konsulent inom Pingst och ledare för YA!
SAMUEL LEWINSON – pastor Örebro Pingst
DAVID SÖNNERBRANDT – YA!-ledare Linköping Pingst
MATTIAS SENNEHED – avgående ledare för YA! och verksam som studentpastor på Linköping Universitet.

INFORMATION OCH ANMÄLAN

KOSTNAD

Kostnad för helgen är 990 kr. I priset ingår en helg på slottet med helpension och avslutningsbrunch på söndagen. Avgiften höjs till 1 290 kr efter den 26 juni.

 

BETALNING

Helgen startar med incheckning fredagen den 19/8 kl.15.00, med första samling kl.19.00. Avslutning den 21/8 kl.15.00. Detaljerat program kommer under sommaren.

Församlingen kan göra en gruppbetalning. Om din församling vill sköta betalning för en hel grupp så är det möjligt. Varje deltagare anmäler sig enskilt men betalning av hela lageravgiften sker från församlingen. Församlingen och deltagarna får tillsammans göra upp vad deltagarna ska betala.

Du kan kontakta Pingst ung-distriktet som är aktivt i din region och höra om de kan sponsra med ett ekonomiskt bidrag till avgiften. Här hittar du kontaktuppgifter till aktiva Pingst ung-distrikt. 

 

BOENDE OCH RESA

Boende är i annexet och samlingarna hålls i slottet. Rumsindelning sker vid incheckningen och det erbjuds både flerbäddsrum och enkelrum.

Adressen är Nya slottet, 589 64 Sturefors

Det går att resa till och från Nya Slottet Bjärka-Säby kollektivt, sök resa via SJ.plus eller via ostgotatrafiken.se. Hållplatsen heter Bjärka-Säby

 

FRÅGOR

Har du frågor? Kontakta helgens lägerboss David via david.sonnerbrandt@medlem.pingstlinkoping.se

Vem är en YA!-leader?

Vi riktar oss främst till dig som är ledare på något sätt för unga vuxna i en pingstförsamling. Ni kan kalla era samlingar och grupper allt möjligt, men rör det unga vuxna är du en YA!-leader i våra ögon och du har en plats hos oss.

Allt vi gör utgår från respekt för den lokala kyrkan och dess ledarskap. Vi ger dig inget färdigt koncept för vi vet att det inte bara finns ett sätt att göra det på för att lyckas, men vi delar gärna med oss av våra erfarenheter. Dina motgångar och segrar är våra tillsammans och vi finns för att uppmuntra, utrusta och undervisa varandra.

Genom att följa oss i sociala medier missar du inget nytt. Du kan även signa upp dig för att bli en del av nätverket och få information skickad direkt till din mejl.