fbpx

YA! - Nätverk

YA! – Nätverk

Inom YA! finns olika nätverk där vi vill hjälpa dig som är ledare och för dig som arbetar med unga vuxna. Nedan kan du läsa om våra tre nätverk.

YA! Leaders

Vi riktar oss främst till dig som är ledare på något sätt för unga vuxna i en pingstförsamling. Ni kan kalla era samlingar och grupper allt möjligt, men rör det unga vuxna är du en YA!-leader i våra ögon, och du har en plats hos oss.

Du är inte ensam, och även om ditt fokus är den församling och plats där du finns, så ser vi från ett större perspektiv att vi både vinner vi och kämpar tillsammans.

Allt vi gör utgår från en sann respekt för den lokala kyrkan och dess ledarskap. Vi är inte ute efter att berätta i detalj hur ni ska göra, vi vet att det inte bara finns ett sätt att lyckas, men vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och tror att det är en styrka för oss alla som är med när vi inspireras och lär oss av varandra.

Sedan 2016 har vi bjudit in till årliga träffar som del av Pingst ledare. Från 2121 tar ytterligare steg och kommer flera gånger per termin bjuda in till digitala inspirationskvällar, erbjuda mer av stöd och coaching.

Notera samlingarna hösten -21, mer info och länkar kommer efter sommaren till alla som är anmälda till nätverket. 9 sep 19:00, ”Det finns hopp”, 13 okt 20:00- YA-leaders kväll,  23 okt Umeå, 13 nov Jkpg, 20 nov Västerås, Pingst ledare, Seminarium ”Att komma till tro och växa i tro som ung vuxen”.

Vi som leder nätverket är Pingst unga vuxna konsulent Mattias Sennehed tillsammans med de YA-ambassadörer som finns runt om i landet, säkert i en region nära dig.

Vill du ha info om vad som händer för dig framöver så får du fyll i din kontaktinfo här så får du del av utskick och info och missa inte att följa oss i sociala medier, heja dig!

(KLICKA & KIKA)  INSTAGRAM, FACEBOOK, HEMSIDA, YOUTUBE

YA!-Collegium

YA-Collegium är nätverket för de som har hjärta och pastoralt ansvar för unga vuxna och studenter. Ett nätverk för föreståndare, medarbetare och ideellt arbetande men huvudansvariga ledare/pastorer.

Unga vuxna som kommer till tro och växer i tro när man växer upp

YA!-Collegium är både namnet på vår gemenskap som ledare, men också vår årliga träff. Träffen är ett tillfälle för dig att vässas i ditt ledarskap, få lära känna andra som bär samma ansvar och hjärta som du och få input kring aktuella frågor kring unga vuxna och församling.

Vårt nätverk syftar till att du ska få berika ditt eget perspektiv och få kraft för din tjänst, men också att vi alla ska få lära oss av varandra. Vårt ledarskap är inte bara för vår nuvarande grupps skull, utan för den här världens skull och när vi lyckas så gör vi det tillsammans.

Vårt gemensamma initiativ är avgörande för framtiden, vi säger YA!

Kontakta Pingsts unga vuxna konsulent, Mattias Sennehed, för mer info.

Mosaik SFC

Vi ser en stor möjlighet när det gäller mer fokuserad verksamhet just för studenter. Mosaik SFC är vår studentmission, eller rättare sagt ER. En värdering som skiljer Mosaik från andra kristna studentorganisationer är vår starka betoning på att det är ett uttryck för församlingens mission. Även om gruppen på campus organisatoriskt är obunden så är det viktigt för oss att betona att det inte är utan nära relationer. Initiativet kommer från församlingen och studenterna på Campus representerar församlingen genom arbetet.
Genom Mosaik får ni som församling en bra struktur och värdering för ert arbete. Genom Mosaik från även era studenter ett nationellt nätverk med andra grupper och även internationella relationer genom vårt samarbete med Student for Christ, SFC.
Klicka på bilden för att komma till Mosaiks hemsida och läs mer där, hör gärna av dig till oss om du vill ha mer info eller starta ett arbete i er stad!

Mattias Sennehed

Mattias Sennehed

Verksamhetsansvarig YA!, Unga vuxna-konsulent