Välkommen till Together Konferensen 2018.

"Det som förut var är förbi, nu förkunna jag något nytt. Innan det ännu har spirat kungör jag det för er" Jesaja 42:9

Gud är på väg att göra något nytt i Mellanöstern, Nordafrika och Arabvärlden. Vi upplever det och våra partner vittnar om det. I en turbulent region där mörkret tycks breda ut sig kommer människor till tro och samhällen förändras.

Tillsammans är vi en del, inte bara av gårdagen utan framförallt, av framtiden!

Tillsammans bjuder Pingst, IBRA och PMU in församlingar, enskilda och lokala partner till förnyad och fördjupad överlåtelse till Guds plan. Låt oss tillsammans mötas för att be, reflektera och fördjupa våra kunskaper kring hur vi kan vara med och återupprätta Guds skapelse och förvandla samhällen både i regionen men också i Sverige. Vad säger Bibeln om vårt uppdrag, på vilka värderingar grundar vi vårt partnerskap och hur ser vi på vårt samarbete framåt?

Stora delar av programmet kommer vara gemensamt men då PMU kommer ha sin återkommande PPS (tidigare Project Planerings Seminarier – under 2018 PMU Partnership Seminar) kommer det under vissa tider av dagen finnas parallella samlingar. PMUs PPS-samlingar riktar sig främst till lokala partner och svenska församlingar som driver gemensamma utvecklingsprojekt med statlig finansiering. De som förväntas vara med på PPS kommer få separat information kring detta.

Vår målsättning är dock att få mötas tillsammans, höra vad Gud gör i regionen, lovsjunga och be tillsammans. I anmälan finns det en ruta du behöver klicka i om du deltar i PPS. Har du några frågor hör av dig till PMU och Hanna Toorell: hanna.toorell@pmu.se.

 

Mer information om program och praktiska detaljer kommer när datumet för konferensen närmar sig.

 

Praktisk information

Tid: 22-27 oktober (inklusive resdag) (deltagare i PPS behöver vara på plats från 21/10)

Plats: Ajax hotel, Limasol, Cypern

Kostnad konferensen: 9 950 SEK/person (vid anmälan för sista juni)

(Flyg tur och retur, boende i dubbelrum med helpension på 4-stjärnigt hotell samt transfer till och från flygplatsen) gäller bokningar fram till sista juni 2018

Efter sista juni höjs priset till 11 000 SEK

Efter sista juli höjs priset till 13 000 SEK

Kostnad PPS: Ta kontakt med Hanna Toorell

Endast hotellkostnad: 7 500 SEK (dubbelrum) – transfer till och från hotellet ingår ej.

Enkelrum: 2 000 kr extra för hela veckan.

 

Anmäl dig till konferensen här