Pingst Mission 2018

17 mars i Pingstkyrkan Uppsala.

 

Nytt datum, tid och plats för årets Missionskonferens. Vi har ändrat tidpunkten för konferensen från september till tredje helgen i mars. I fortsättningen kommer vi att anordna konferensen tredje helgen i mars, i och med bytet kommer årets konferens att vara något kortare, endast en dag. Men vi tror att den kommer vara värd att åka till för att tillsammans hjälpa åt att genomföra missionsbefallningen.
Inför årets missionskonferens kommer vi att spegla vad som sker i våra olika regionråd och lokala församlingar utifrån fyra tematiska spår:

1. Minst nådda

2. Mest utsatta

3. Missionärer från Sverige

4. Relationerna i världen

Anmälan öppnar i slutet på januari 2018.

Konferensen riktar sig till dig som är nyfiken på mission och skulle vilja träffa människor som kan inspirera dig i detta. Vi vill också särskilt välkomna dig som är ledare i en församling och som vill höra mer om vad som är på gång i rörelsen, men även hur ni som församling kan koppla ihop med det gemensamma arbetet inom Pingst. Missionsledning, missionsintresserad, församlingsledare, missionär, ungdomsledare, pastorer, söndagsskollärare, med flera – alla är ni varmt välkommen till Pingst Mission Sänd 2018