Pingst Pastor

Pingst Pastor är ett nätverk för pastorer verksamma inom Pingst.

Utgångspunkten för nätverket är att man är Kallad till ordets tjänst, Bekräftad av en lokal församling och Överlåten till gemenskap med andra pastorer i Pingst. De pastorer som går med i nätverket placeras i en mindre processgrupp, som fungerar som något av en mentors- och gemenskapsgrupp. Varje år i januari arrangeras en konferens för medlemmarna i nätverket och medlemmarna erbjuds också olika  fortbildningsmöjligheter. Anmälan om medlemskap sker via den egna hemsidan. Det kostar 300 kronor per år att vara med i nätverket.

Min medlemssida

Varje medlem i nätverket får inloggning till sin egen medlemssida. Där kan kontaktuppgifterna i den personliga profilen uppdateras så att man får del av aktuell info. Det är också via medlemssidan som anmälningar till konferensen och nerladdning av exklusiva material görs.

Medlemskap

Anmälan om medlemskap görs genom att klicka på länken nedan. Den som inte själv är föreståndare ska rekommenderas av föreståndaren i den församling man tjänar i. När medlemskapet aktiverats meddelas regionledaren i det aktuella området och man blir en del av en processgrupp.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften betalas årligen. Den betalas för kommande år hösten, inför årsskiftet och den årliga konferensen i januari. Den är på 300 kr per år. För pastorsstuderande och pensionärer är den 150 kr. Efter 70 års ålder är medlemskapet kostnadsfritt.

Avgiften kan betalas i samband med anmälan till pastorskonferensen och hamnar då på samma faktura. Den kan också betalas separat i Pingst Webshop. Klicka här för att komma till Pingst Webshop!

Konferens januari 2019

Konferensen riktar sig till och prioriteras av nätverkets medlemmar. Konferensen hålls den 8-10 januari 2019 på Clarion Sign i centrala Stockholm.

Årets tema är:

Dag 1 – Kärleken till Jesus och människor

Dag 2 – En tydlig, respekterad röst

Dag 3 – En rörelse som aldrig slutar att växa

Anmälan öppnar 1 oktober 2018. Info kommer att skickas ut till alla medlemmar. För att anmäla dig – logga in på din medlemssida på länken ovan och gå till avdelningen ”Konferens/Material”. På den sidan finns också program för dagarna.

Den första pastorskonferensen, i den nya tappning som Pingst Pastor innebar, hölls på Clarion Sign i Stockholm i januari 2013 och har sedan dess arrangerats årligen andra veckan i januari.

På Pingst facebook finns bilder från 2018 års konferens

 

Info för bokning av rum på Clarion Sign

Bokningskoden konferensdeltagare använder är 2081R588176

Maila förfrågan till: sales.sign@choice.se alt telefon 08-676 98 20

 

Priset på Enkelrum är 1800 Ink moms och 1607 ex.moms

Dubbelrum 1900 Ink moms 1696 ex.moms