Pingst Pastor

Pingst Pastor är ett nätverk för pastorer verksamma inom Pingst.

Utgångspunkten för nätverket är att man är Kallad till ordets tjänst, Bekräftad av en lokal församling och Överlåten till gemenskap med andra pastorer i Pingst. De pastorer som går med i nätverket placeras i en mindre processgrupp, som fungerar som något av en mentors- och gemenskapsgrupp. Varje år i januari arrangeras en konferens för medlemmarna i nätverket och medlemmarna erbjuds också olika  fortbildningsmöjligheter. Anmälan om medlemskap sker via den egna hemsidan. Det kostar 300 kronor per år att vara med i nätverket.

Pingst Pastor 2020

Nästa konferens hålls den 7-9 januari 2020 på Clarion Sign i centrala Stockholm. Konferensen riktar sig till och prioriteras av nätverkets medlemmar.

Årets tema är: Det expansiva, unga och kreativa

Vi vill ge mer Jesus till folket genom expansion, genom kreativa uttryck och med ett stort intresse att alltid gå vidare till nästa generation. Därför är det en stor glädje att få välkomna tre internationella talare med denna betoning: Dominic Yeo, Laura Bronson och Linwood Berry. Utöver våra gästtalare kommer vi att ha andra gäster på besök från flera länder och vi kommer särskilt välkomna en grupp grekiska pastorer som också får introducera vår kommande gemensamma resa till Grekland nästa höst. Men Pingst Pastor är inte bara gästtalare, i programmet har vi många av våra egna pastorer inom rörelsen i funktion under dagarna.

Under konferensen finns tid för samtal i processgrupper, flera nyttiga seminarier, gemenskap över god mat, möten och samlingar med tillfällen för tillbedjan och vi kommer att presentera nyheter, en av dessa är lanseringen av Pingst Bön, vårt nya nationella bönenätverk.

Varmt välkommen till Pingst Pastor 2020, anmälan är öppen!

För att anmäla dig – logga in på din medlemssida och följ länk till konferensen. På den sidan finns också program för dagarna.

 

 

Min medlemssida

Varje medlem i nätverket får inloggning till sin egen medlemssida. Där kan kontaktuppgifterna i den personliga profilen uppdateras så att man får del av aktuell info. Det är också via medlemssidan som anmälningar till konferensen och nerladdning av exklusiva material görs.

Medlemskap

Anmälan om medlemskap görs genom att klicka på länken nedan. Den som inte själv är föreståndare ska rekommenderas av föreståndaren i den församling man tjänar i. När medlemskapet aktiverats meddelas regionledaren i det aktuella området och man blir en del av en processgrupp.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften betalas årligen. Den betalas för kommande år hösten, inför årsskiftet och den årliga konferensen i januari. Den är på 300 kr per år. För pastorsstuderande och pensionärer är den 150 kr. Efter 70 års ålder är medlemskapet kostnadsfritt.

Avgiften kan betalas i samband med anmälan till pastorskonferensen och hamnar då på samma faktura. Den kan också betalas separat i Pingst Webshop. Klicka här för att komma till Pingst Webshop!

Info för bokning av rum på Clarion Sign

Görs genom att fylla i detta formulär: https://forms.gle/tDgpYZQGH9LYsUUV9

Obs! Clarion tar inte emot bokningar via telefon och mail.

 

Priset på Enkelrum är 1850 Ink moms och 1607 ex.moms

Dubbelrum 1950 Ink moms 1696 ex.moms