fbpx

Välkommen till Pingst Pastor 2024

Den 9–11 januari 2024 ses vi för vår årliga konferens Pingst Pastor på Scandic Infra City i Upplands Väsby. Konferensen är till för dig som arbetar i en pingstförsamling och ingår i nätverket Pingst Pastor. Tillsammans får vi mötas som kollegor, prisa Gud och lyssna till undervisning och uppmuntran. Mer information kommer under hösten, så håll utkik!

Trofast är han som kallar er, han ska också utföra sitt verk

Temat för konferensen är: Trofast är han som kallar er, han ska också utföra sitt verk (1 Tess.5:24). Vi tror att dessa dagarna ska kunna vara till inspiration och uppbyggelse. Vår bön och förhoppning är att du som Herrens tjänare ska bli uppfylld av kärlek, hopp och tro genom den helige Andes kraft och känna gemenskapen i pastorsnätverket. Varmt välkommen till Pingst Pastor 2024!

Sä här anmäler du dig till Pingst Pastor:

Klicka på ”Anmälan” och logga sedan in.
Klicka sedan på ”Anmäl dig till Pingst Pastor” och fyll i formuläret.

Har du glömt dina inloggningsuppgifter?
Klicka på ”Återställ lösenord”, skriv sedan in din mailadress och klicka ”ok”.

Praktisk information:

Boende
Boende bokar du separat via den här länken, använd koden BPIN080124. Alla konferensdeltagare som bor på hotellet ska använda koden vid bokning. Vill du hellre ringa kan du nå hotellet via 08-517 344 00 (tonval 1 för bokning), använd koden för rabatterade priser.

Buss
För dig som åker från Arlanda flygplats eller Upplands Väsby station finns det möjlighet att boka busstransfer till och från konferensen, du gör detta i samband med att du anmäler dig till Pingst Pastor.

Tisdag
Från Arlanda kl.09:30
Från Upplands Väsby station kl.09:45

Torsdag
Från konferensen till Arlanda (via Upplands Väsby station) kl.15:30

Har du frågor?

Om du eller din församling har frågor är ni välkomna att ta kontakt med oss via pastor@pingst.se