Tidningen Pingst.se

Tidningen Pingst är en medlemstidning som alla pingstvänner har möjlighet att få hem i brevlådan. Den utkommer fyra gånger per år och skickas till omkring 35 000 pingsthushåll.

Namn och adresser får Pingst – fria församlingar i samverkan från landets pingstförsamlingar. Det kostar ingenting att få tidningen hem i brevlådan.
Ansvarig utgivare är Daniel Alm och Ulrika Ramstrand är redaktör.
Tidningen utkommer fyra gånger per år.

Under 2020 kommer tidningen ut 12 mars, 18 juni, 17 september och 26 november. Adressuppgifter för respektive tidning behöver vara oss tillhanda 15 februari, 5 maj, 25 augusti och 26 oktober.
Adressändringar bör vara Pingst tillhanda en månad i förväg.

Vi rekommenderar att församlingarna använder sig av Pingst Connect, som  är ett gratisverktyg som bland annat kan användas för att hålla prenumerantregistret uppdaterat.  På grund av den nya dataskyddslagstiftningen ber vi er att inte skicka adresser per mejl eller som bifogade word- och/eller excelfiler. För frågor och funderingar kring detta kontakta:

 

image description
Mikael Axelsson
Registeransvarig
mikael.axelsson@pingst.se

Om du vill få tidningen som en pdf via mejl i stället för på post anmäler du dig här. Du behöver ha numret som står på adressblanketten längst bak på tidningen tillgängligt.