Tidningen Pingst.se

Tidningen Pingst är en medlemstidning som alla pingstvänner har möjlighet att få hem i brevlådan. Den utkommer fyra gånger per år och skickas till omkring 35 000 pingsthushåll.

Namn och adresser får Pingst – fria församlingar i samverkan från landets pingstförsamlingar. Det kostar ingenting att få tidningen hem i brevlådan.
Ansvarig utgivare är Daniel Alm och Noomi Lind är redaktör.
Tidningen utkommer fyra gånger per år.

Under 2021 kommer tidningen Pingst ut den 11 mars, 24 juni, 23 september och 25 november. Vi behöver få adressuppgifter för respektive tidning från församlingarna en månad i förväg – den 8 februari, 24 maj, 23 augusti och 25 oktober.

Vi rekommenderar att församlingarna använder sig av Pingst Connect, som  är ett gratisverktyg som bland annat kan användas för att hålla prenumerantregistret uppdaterat.  På grund av den nya dataskyddslagstiftningen ber vi er att inte skicka adresser per mejl eller som bifogade word- och/eller excelfiler. För frågor och funderingar kring detta kontakta:

 

image description
Mikael Axelsson
Registeransvarig
mikael.axelsson@pingst.se

Om du vill få tidningen som en pdf via mejl i stället för på post anmäler du dig här. Du behöver ha numret som står på adressblanketten längst bak på tidningen tillgängligt.