Läs senaste upplagan av Tidningen Pingst här Läs mer

Vi vill veta vad du tycker

Tidningen Pingst.se har alla medlemmar i en pingstförsamling möjlighet att få hem i brevlådan. En del församlingar anmäler alla sina medlemmar som prenumeranter, andra vill att medlemmarna själva gör ett aktivt val ifall man vill ha tidningen. Varje nummer av tidningen trycks i ungefär 38 000 exemplar och vi vågar därför påstå att vi når nästan alla pingsthushåll i landet.
Vår ambition är att du som läsare och enskild medlem i Pingströrelsen genom tidningen ska få glimtar av vad som händer i olika församlingar ute i landet och vad vi här på kontoret i Flemingsberg håller på med och kan serva dig och din församling med. Sen vill vi ju också ge dig chansen att få ta del av undervisning i aktuella ämnen och uppdatera dig om nya böcker och skivor.

FÖR ATT FRAMÖVER KUNNA göra tidningen ännu bättre skulle vi den här gången vilja be dig som läsare om hjälp. Vi vill helt enkelt veta vad du tycker om tidningen och vad du vill läsa mer och/eller mindre om. Därför finns det på sidan 30 en talong, som vi skulle bli väldigt glada om du ville ta dig tid att fylla i och skicka hit till oss på redaktionen.
Vill du inte klippa i tidningen eller tycker att det är enklare att svara på frågor via webben, så går det alldeles utmärkt också. Då går du in på www.pingst.se och fyller i dina svar på enkäten som dyker upp där. Ett stort tack på förhand till er som hjälper oss med detta.
Detta nummer är 2011 års första nummer och kommer ut någon vecka senare än vanligt. Detta därför att vi velat vänta in valberedningens arbete inför det kommande Rådslaget. Tyvärr hann dock inte alla namn vara klara tills pressläggningen, men du kan åtminstone läsa lite mer om två av de personer som av valberedningen föreslås som nya ordförande för Nationell Styrgrupp och LP-verksamheten.

PÅ RÅDSLAGET I MAJ kommer också flera viktiga ämnen upp till samtal och beslut. Det handlar till exempel om medlemskap och om ett fullt utbyggt Pingst. Mer om detta kan du läsa på sidorna 4Ä5 och 22Ä23.
Till sist; glöm inte att njuta av våren. Tänk att den kommer också efter en sån lång vinter som den här! Kan ju ge hopp om islossning på ännu fler områden, eller hur? Själv blir jag lika förundrad varje år över hur blommorna kunnat växa till sig under snön.