Varför åker du till Nyhemsveckan, Åsa Ytterström?

Ä Jag har varit där varje år i mitt 32-åriga liv. Jag har faktiskt aldrig tänkt att det är något jag skulle skippa att göra. Jag har varit där som barn, lekt och gått på barnmöten, varit tonåring och campat med mina komPisar och gått på tonårsmötena.
Ä Nu är jag småbarnsmamma och tillbaks på barnmötena igen. Vår äldsta dotter Linn, som är fem år, började redan i våras att längta till Nyhemsveckan.
Ä När man som jag och min familj kommer från en ganska liten församling är det fantastiskt att få komma och vara med i ett större sammanhang, där man samlas omkring en gemensam tro. Gudsmöten, nya lovsånger och Förbönsmöjligheter är sådant man bär med sig.
Ä Jag tycker också det är så roligt att träffa vänner och bekanta och vi säger ofta till varandra när vi har kontakt under året att ”vi ses på Nyhem”. Mina syskon Och deras familjer kommer också till Nyhem, så det blir lite släktträff också.
Ä Mina föräldrar har i alla år haft en husvagn på området, där man kunnat dra sig undan en stund för att vila. Nu bor jag och min familj i Habo, så vi åker oftast emellan, men jag och mina syskon fortsätter traditionen med att ha en husvagn att pausa i.

Fotnot: Nyhemsveckan inleds med en ungdomshelg den 12Ä14 juni och pågår fram till Midsommarsöndagen. Info:
www.nyhemsveckan.se