Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

Vad har pastorsakademin betytt för dig?

Hanke Joneklav, föreståndare, Sala
Ä Som pastor känns det alltid värdefullt att reflektera över trons innehåll tillsammans med kollegor. Att också stimuleras i den personliga andliga utvecklingen har känts fräscht. Även den praktiska undervisningen i ledarskap har
varit nyttig. Hela upplägget får högsta betyg. Att hålla ihop undervisningen, måltiderna och boendet har gjort pastorsakademin till en kollegial gemenskapshöjare. Det mesta har varit inspirerande och hoppet om att Pingst kan spela en betydelsefull roll för trons återtåg i landet har fått sig en skjuts framåt.

Marica Reid, pastor, pastor, Sollentuna
Ä Personligen brinner jag för ledarskapsfrågor och har särskilt uppskattat den delen av pastorsakademin. Vi
har läst relevant och användbar litteratur i ämnet och fått lyssna till talare som delat med sig av värdefulla erfarenheter som går att omsätta i praktiken omedelbart.
Ä I övrigt så är det en stor förmån att få möta så många andra pastorer, en del gamla vänner, men också väldigt många nya kontakter. Samtalen i den mindre gruppen har också varit väldigt givande.

Linda Tornell, barn- och familjepastor, Tenhult
Ä Utmaningar, uppmuntran och riktigt bra undervisning. Gemenskap, goa samtal och ”nätverkande”. En riktigt
bra start på min tid som pastor (jag började som pastor förra året i september).
Ä Pastorsakademin ger inspiration, men också redskap i form av processgrupper, diskussionsfrågor och bra litteratur som går hand i hand med min tjänst. Jag är så otroligt tacksam över att få vara en del av denna utbildningsform!