Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

Utbildningshelg om ledarskap och teambuilding

Den 24-26 januari 2013 är det dags för modul 3 i Pingst församlingsplanteringsprogram. Utbildningen är nu inne på andra året och hittills har över 150 personer deltagit på någon av modulerna.

Programmet består, förutom nätverken, av fyra moduler som är utspridda över året och hålls på olika platser i landet. Varje modul har ett tema som är specialdesignat för att ge så mycket teoretiska och praktiska verktyg som möjligt till deltagarna.
Temat för Modul 3 är ”Församlingsplantering ledarskap och teambuilding Ä hur man leder och formar ett team”. Värnamo Pingst är en av de större och etablerade församlingarna som sagt att man vill vara med och stötta nya församlingsplanteringar och nu alltså står värd för programmet under modul 3.
Ä Det är föredömligt och inspirerande att församlingen i Värnamo så tydligt är med och stöttar visionen om många nya församlingar. Fler och fler hör av sig och vill bidra till församlingsplantering på olika sätt med sina förutsättningar, säger Nicklas Mörling som är en av nätverksledarna.
Programmet börjar på torsdag eftermiddag klockan 15.00 och avslutas med ett offentligt möte klockan 18 på lördagkvällen där Magnus Persson talar. Andra medverkande under de två dygn man är samlade är bland andra Nicklas och Lydia Mörling, Per-Johan och Ulrica Stenstrand, Anders och Camilla Olsson, Stefan Beimark och Anders Ahlenius med flera.
Ä Värnamo Pingst vill som församling vara med aktivt och skapa förutsättningar för att fler nya församlingar ska planteras i Sverige. Vi ser det därför som en stor förmån att få supporta församlingsplantering i Sverige genom att stå för lokaler, mat och värdskap för föreläsare och kursdeltagare när Modul 3 går av stapeln i Värnamo i januari, säger Anders Ahlenius, pastor och föreståndare i församlingen.
Församlingsplanteringsprogrammet är öppet för alla intresserade oavsett om man själv är med i en församlingsplantering eller inte, unga och äldre, pastorer och församlingsledare, alla är välkomna med.
Mer information finns på www.nyakyrkor.se där också anmälan görs.