Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

Unite 07 – två festivaler med samma vision

Förra årets Unite-konferens hölls i Sundsvall. I år kommer motsvarande konferens att hållas både i Stockholm och Luleå. Men målet och visionen är gemensam: Att bygga den lokala församlingen, ge konkreta verktyg för vardagen, passionerat lovsjunga Gud och uppmuntra till personligt själavinnande.

En Unite-konferens består av många gemensamma samlingar, men också av mindre så kallade workshops, där deltagarna kan välja på massor av ämnen.
Till kvällsmötena är det fritt inträde, men för tillträde till det övriga programmet krävs festivalpass, i vilket konserter, party, mat, sovplats, seminarier, workshops och möten ingår.
I Stockholm hålls konferensen i idrottshallen i Tumba.
Daniel Stenmark, Nicklas Mörling, Joakim Davidsson, Annelie Lennartsson, Niklas Piensoho och Mats Särnholm är några av talarna där. Lovsångsledare blir Samuel Hector.
Arrangörerna räknar med cirka 800 deltagare i Stockholm, som om de anmäler sig senast 3 december får betala 750 kronor. Därefter höjs priset till 900 kronor.
I Luleå kommer konferensen att hållas i Gymnasiebyn. Talare är bland andra Mikael Hallenius och Joakim Davidsson. Som lovsångsledare kommer Johan Lager att fungera.
Här räknar man med cirka 300 deltagare, som om de anmäler sig senast 3 december får betala 300 kronor. Från och med dagen därpå kostar det 450 kronor.
Sista anmälningsdag för båda konferenserna är 15 december.
Mer detaljerad information finns att hitta på www.unitesweden.se