Läs senaste upplagan av Tidningen Pingst här Läs mer

Unbroken praise

MATT REDMAN Unbroken praise David Media

Matt Redman är en lovsångsledare och låtskrivare från England. Han var en av förgrundsgestalterna i den engelska, kristna ungdomsrörelsen Soul Survivor tillsammans med pastorn Mike Pilavachi som samlade omkring 30 000 ungdomar till festival efter bara några års arbete.
Nu arbetar han med församlingsplantering och som artist för Survivor Records. Matt Redman har skrivit några av de mest älskade lovsångerna under det senaste årtiondet. Han är en av dem som fått flest låtar översatta inom modern lovsång. Många av hans sånger sjungs i kyrkor över hela världen, och flera svenska lovsångsledare har spelat in
Matt Redmans sånger. Några av hans mest kända sånger är Hjärtats lovsång och Tusen skäl. Matt Redman har också skrivit flera böcker om lovsång och tillbedjan, utgivna av David Media som: Tillbedjaren som vägrar ge upp, och På Helig Mark. Nu kommer han med en ny skiva som heter: Unbroken praise. Den innehåller både nyskrivna och gamla sånger. Både ösiga lovsånger och mer stilsamma sånger av tillbedjan. En mycket bra skiva för dig som älskar modern lovsång.