Läs senaste upplagan av Tidningen Pingst här Läs mer

Sport och musik på Löttorp

Vi åkte till Löttorp i somras. Undervecka trettio, behöver jag säga mer! Sportvecka med allt vad det innebär.
Våra tre grabbar skulle få sporta av sig till max och min fru och jag hoppades på sol, bad och avkoppling. Så blev det och det blev också en god del köande.
Kö för att köpa biljetter, kö för att diska, kö för att duscha, kö för att köpa glass, för att göra rent toan, för att hämta vatten, för att koka potatis och kö för att borsta tänderna. Är det semester så är det och man hinner dessutom träffa nya människor i allt köande. Härligt! Köandet är väl också ett bevis på att det är bra med folk på campingen, härligt det också. Så var det möten i tältet. Underbara möten för barn och för oss vuxna.

MUSIKEN DÅ? TOPPEN! Jenny Alm med vänner svängde loss rejält för alla barn och Samuel Hector med komp och fru Malin fick oss att tända till ordentligt. Det är ju lyxigt att vi har så många bra musiker. Samuel inledde med September, en riktigt gammal motown-klassiker signerad Earth, wind & fire och med sin sköna röst rev han också av några egna låtar, suveränt! Det infinner sig tydligen en viss typ av sommar-tält-camping-feeling i musiken ibland som lockar mig, vi kan kalla det pingstpop.

TROTS ALLT KÖANDE, stress att hinna duscha maximalt för två kronor och allt diskande som blir på en camping så blev det en positiv behållning för mig och familjen. Givetvis tack vare en trevlig camping, men också tack vare bra möten. Känner mig stolt över att vara besökare på Löttorp.
Det var nog tredje gången totalt i livet jag var där och ur ett musikintresseperspektiv så rekommenderar jag fler att besöka Löttorp och mötestältet.