Läs senaste upplagan av Tidningen Pingst här Läs mer

SEBASTIAN STAKSET

Ett budskap om kärlek, Universal

I början på 2016 hoppade Sebastian Stakset av Kartellen, och samma år släppte han sin första låt, som blev starten på den nya solokarriären. Budskapet var tydligt, han ville säga förlåt för det liv han levt. Sebastian kriminalitet och hat bakom sig. Han har mött Jesus och blivit kristen, det är stort.
Efter ett liv i destruktivt mörker så bubblar det i Sebastians hjärta, han säger själv: ”Jag vill kärleksbomba hela Sverige och visa att varje tunnel har ett slut. Förut satt jag i fängelse, både psykiskt och fysiskt. Jag var en slav och jag satt fastkedjad till destruktiva beroenden. Men idag är jag fri och jag vill med musiken berätta för dig min vän att du är underbar, dyrbar och älskad!”
Albumet Ett budskap om kärlek handlar om kärlek från början till slut. Sebastian har en helt egen stil och hans Hip hop-musik håller verkligen hög kvalité. Hans låt Förlåt som är en uppgörelse med det gamla livet är otroligt bra. Låten Jag vill ge dig allt som mer än fyra miljoner människor redan lyssnat på, på Spotify tycker jag är lysande. Vilken hit! Det är bara att gratulera kristenheten som fått en ny artist som gör något ingen annan gör just nu.