Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

Nygammalt

Märker du att tidningen du har i din hand ser annorlunda ut än tidigare? Det hoppas jag. Både namn och utseende är ju förändrat sen sist. Namnet på tidningen är numera Pingst.se i stället för som tidigare Pingst.nu. Detta därför att www.pingst.nu införlivades i www.pingst.se, då den nya hemsidan släpptes i slutet av förra året och därmed kändes det gamla namnet på tidningen ologiskt att behålla.
Utseendet på tidningen har vi också gjort om, så att omslaget harmonierar bättre med hemsidan. Och när vi ändå gjorde om första sidan, så följde en del andra småändringar med; vinjetter, färger och lite annat. Vi hoppas förstås att du ska tycka att detta är ett lyft för tidningen.
Innehållsmässigt har vi dock försökt tänka som tidigare, nämligen att du som en enskild medlem i en pingstförsamling någonstans i Sverige genom tidningen ska få reda på en hel del av det som händer i rörelsen, både centralt och lokalt, samt få stoff till egen reflektion.
Förhoppningsvis kan till exempel artikeln om 80-talisterna på sidorna 6Ä7 ge dig en del att tänka på. Och kanske lust att reagera och skicka inlägg hit till oss på redaktionen. Vi vill gärna höra av dig. Ge oss ris eller ros, tips och idéer. Det går bra att mejla direkt till mig på ulrika.ramstrand@pingst.se.
Vill också passa på att efterlysa debattartiklar från er. Vi publicerar dem gärna på nätet, där du för övrigt kan läsa både det aktuella numret och de tidigare i pdf-format och också hitta enskilda artiklar. Ta gärna också för vana att gå in på www.pingst.se och följ våra kortnyheter eller rösta i webbfrågan. Eller ta del av en massa annan matnyttig information om pingströrelsen.
Välkommen till en nygammal tidning.