Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

Nyårsprogram med Alm och Eriksson

TV-kanalen TBN Nordic bjuder in sina tittare att fira jul och nyår med dem. I ett av de nio programmen medverkar Daniel Alm, föreståndare för Pingst, och Nina Eriksson, ansvarig för LP-verksamhetens ungdoms- och kvinnoarbete.

– Syftet med programmen är att inbjuda tittarna att fira jul och nyår med oss och vi hoppas att de ska känna sig delaktiga.
Det säger Anders Wisth, som är den som tillsammans med Petra Hellsing är värd för de sammanlagt nio program, som produceras för sändning på TBN Nordic runt jul och nyår.
Programmen går att se på ViaSat kanal 141 eller på TNB Nordics app och/eller hemsida www.tbnnordic.tv Det handlar sammanlagt om sju kvällsprogram. Den 23, 24, 25, och 26 december, samt 29, 30 och 31 december. De sänds i tre block, som vart och ett innehåller både studiomaterial och förinspelade program, exempelvis julkonserter, av Trinity Broadcast Network. Samtliga programblock pågår mellan 19 och 22.
En lång rad olika gäster med koppling till svensk kristenhet kommer att finnas med i programmen, exempelvis Kerstin Oderhem, Andreas och Lina Nielsen, Joakim Lundqvist, Niclas Piensoho och Evelina Gard.
Och bland gästerna finns alltså även pingstföreståndare Daniel Alm, och Nina Eriksson, ansvarig för LP-verksamhetens ungdoms- och kvinnoarbete. De båda kommer att medverka i det program som sänds dagen före nyårsafton och de kommer att göra både återblickar på året som gått och tala om förhoppningarna inför det nya år som ligger framför.