Nya hemsidor på gång

Nya hemsidor med nytt utseende och nytt innehåll är på gång både för IBRA och för Pingst.

Pingst.se kommer nu under våren ett få ett helt nytt utseende och ny sortering av material. De två stora nyheterna är att sidan är responsibel, det vill säga anpassar sig till läsplattor och mobiler, och att allt material på sidan kommer att vara sökbart.
Utöver detta blir sidan lite stramare till utseendet och förses med flera genvägsknappar, som lätt för besökaren vidare till aktuella händelser, anmälningar etcetera.
Crossnet står för tekniken och för den grafiska designen ansvarar Kyrkmedia.
IBRA.se har fram tills nu varit informationsdriven.
Ä Men nu satsar vi på en annan ingång där vi betonar delandet, säger Andreas Öjebrandt, som ansvarar för utvecklingen av den nya digitala plattformen. Nya Ibra.se är det nav där vi vill berätta om hur Guds rike växer och få fler att engagera sig i vårt arbete.
Den nya hemsidan är i grunden uppbyggd som en bloggstruktur, allt är sökbart. Innehållet kan sedan bestå av en krönika, en nyhet, en podcast eller en film etcetera. Människors berättelser kommer att vara ett fokus.
Ä Storytelling är vår strategi säger Andreas. Vår ambition är att sajten ska skapa värde för besökaren och att det ska kännas naturligt att dela med sig av vårt material i exempelvis sociala medier eller via andra kanaler som mail och sms.
Ä Den nya sidan kommer också att erbjuda möjlighet att bli månadsgivare direkt online via mobilt BankID eller BankID på datorn. Månadsgivarna är vårt fundament, det är de som gör vårt arbete möjligt.
Design och teknik står David Paulsson för.