Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

MÖT 2013 – den nya musikkonferensen i Pingst

Den årliga sång- och musikkonferensen byter namn, kostym och tidpunkt. MÖT 2013 är namnet vi behöver lägga på minnet. Smyrnakyrkan i Göteborg står fortsatt som värd men nästa konferens blir inte till hösten utan 8–10 mars 2013.

Ä Vi har tagit till oss synpunkter från tidigare deltagare samt från nyckelpersoner i musiklivet i Pingst, säger musikkonsulent Peter Stolpestad. Vi kommer lägga fokus på att göra helgen till en mötesplats, ett tillfälle att möta musikkollegor, att möta nya utmaningar, tid för samtal och reflektioner.
Nytt för nästa konferens blir 4Ä5 storsamlingar med spännande talare som följs av samtal och utbyte av erfarenheter. Det blir inte som tidigare ett smörgåsbord av seminarier utan konferensen slimmas kring storsamlingarna.
Ä Självklart blir det tid för att sjunga tillsammans men också nattvardskväll och konsertkväll. Vi tror att vi på detta sätt kommer att tilltala musiker, musikledare, församlingsledare och pastorer, säger Peter Stolpestad.
Musikkonferensen har pågått årligen sedan 1947 och de senaste åren har den anordnats av Smyrna i Göteborg tillsammans med Pingst.
Ä Vi har märkt att det är mycket som händer på hösten vilket kan göra det svårt att samla folk. Nu hoppas vi att
MÖT, som också står för Musik, Överlåtelse och Tro, kommer göra att församlingarna kommer med hela sitt team till Göteborg, säger Peter Stolpestad.
Under året kommer en ny logga och hemsida att jobbas fram.