Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

MBT återkommer med läger

Efter ett års uppehåll återkommer Missionärsbarnsträffen, MBT, nästa år. Missionärsbarn från Sverige och övriga Norden hälsas välkomna till 2011 års läger, som kommer att hållas på Hjälmargården strax utanför Vingåker vecka 30.

MBT startade för snart 30 år sedan och har de senaste åren haft uppemot 140 deltagare i åldrarna 10 år och uppåt.
Syftet med lägret är att uppmuntra missionärsbarn att se sin tid utomlands som en tillgång mitt i vardagen, oavsett var i världen de lever.
Nystart för MBT
2011 års läger kommer att vara en startpunkt för ett nytt MBT med ny utformning, ny plats och nytt innehåll. Fokus kommer att ligga ännu mer på att ge verktyg för de frågor om identitet, kultur och tillhörighet som många missionärsbarn kan uppleva och att ge hjälp i allt kring att komma ”hem” efter missionstiden.
Fokus kommer att ligga på Jesus och att lära känna Honom bättre. Men självklart kommer också många av de tidigare aktiviteterna med tävlingar, sport och seminarier att fortsätta.
Pingst ansvarar
Pingst står som huvudman och är ansvarig för lägret, men flera samfund är med och stöttar på olika sätt. Lägerdeltagare och ledare kommer från olika samfund och alla är missionärsbarn med liknande erfarenheter.
Mer information finns på www.mbt.se eller under gruppen MBT på Facebook.