Läs senaste upplagan av Tidningen Pingst här Läs mer

Många gör så mycket bra för andra

Som du märker finns det en hel del material i den här tidningen, som på ena eller andra sättet handlar om tillväxt. Kanske lite konstigt så här på hösten,men eftersom jag är trädgårdsintresserad vet jag att det man gör så här års för sin trädgård ger resultat efter vintern. Det som petas ner i jorden nu ligger där och väntar på att få blomma. Och det man sår på våren brukar man också få vänta några månader på. Det brukar ta lite tid innan man får se resultat av sina mödor.
Andreas Frankner, som du kan läsa om på nästa uppslag, har fått ett projektuppdrag av Pingst nationellt att jobba med tillväxtfrågor. I undervisningsartikeln, som den här gången är signerad Dan Salomonsson, kan du också läsa om att det naturliga för Guds rike är tillväxt.
Och ta dig också tid att läsa föreståndare Pelle Hörnmarks ledare här till vänster på uppslaget.

VARJE GÅNG JAG JOBBAR med en tidning slår det mig hur många intressanta människor det finns att skriva om. I det här numret får du till exempel möta Birsen Karlsson, före detta muslim, som i dag jobbar med kristen tv till Turkiet, Anders Wennerström, antropolog och församlingsledare i invandrartäta församlingen Europaporten i Malmö, Gunnar Sjöberg, före detta missbrukare och fängelsekund, som besöker fängelser och 19-åriga Uwamariya Beatrice från
Rwanda, som utbildar sig till murare.
Och det roliga är att jag vet att det finns så många fler att skriva om. Så många människor gör så mycket bra för andra, gör viktiga erfarenheter, drar slutsatser och tänker nya tankar, som vi gärna berättar om.

TILL SIST; ta gärna för vana att gå in på datorn och kolla in www.pingst.se. Den uppdateras ständigt med kortnyheter, där bloggar föreståndaren och där kan du få veta det mesta om svensk pingströrelse.