Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

Jesus i centrum på konferenserna

Jesus-centrerade konferenser väntar besökarna på Nyhem, Lappis och LP-lägren i sommar. Nyhemsveckan hålls på temat ”Det handlar om Jesus”, Lapplandsveckan på ”Livet med Jesus” och LP-verksamhetens sommarkonferenser på ”Jesus – helt enkelt”.

Nyhemsveckan inleds den 16 juni och pågår till och med midsommarsöndagen 25 juni. Första helgen är som vanligt inriktad på ungdomspubliken. Årets tema ”Det handlar om Jesus” sätter fokus på det viktigaste i tron, nämligen Jesus själv och det han gjort för oss. För mer exakt information om program och talare se www.nyhemsveckan.se
På Lappis hemsida skriver värdpastor Jörgen Fahlstedt bland annat så här: ”Hur ser kort och gott livet med Jesus ut i vår tid och vad är en grundläggande kristen tro? Och hur kan vi hjälpa varandra att leva detta livet fullt ut? Detta vill vi som Lapplandsvecka samtala om i olika former inte bara nästa år utan ett par år framöver.”
Lapplandsveckan hålls den 2–9 juli i Husbondliden, 20 km norr om Lycksele. För detaljerad information om program och talare se www.lapplandsveckan.se
LP-verksamheten inbjuder till två konferenser i augusti på temat ”Jesus – helt enkelt”. Den första hålls mellan 2 och 6 augusti på Gullbrannagården utanför Halmstad och den andra på hotell Lyktan i Arjeplog mellan 15–19 augusti.
För mer information och anmälan se www.lp-verksamheten.se