Läs senaste upplagan av Tidningen Pingst här Läs mer

Intressant vecka

De flesta dagar är intressanta tycker jag. Som musiker och musikkonsulenthänder alltid en massa spännande saker. Den gångna veckan var extra innehållsrik.
Jag jobbade en vecka tillfälligt i Göteborgs Symfoniker, en 100-mannaorkester av högsta internationella toppklass. Jag fick spela med kanonmusiker i en kanonsal med kanonmusik i en kanontrevlig stad. Jag hade också bestämt träff med den härliga musikstaben i Smyrnakyrkan för att planera höstens musikkonferens.
PÅ KVÄLLARNA SKREV jag skivrecensioner till det här numret samt ringde runt till de regionala musiksamordnarna. Mellan skrivandet ringde telefonen från en journalist som ville att jag skulle ge min syn på vissa musikfrågor inför en kommande artikel.
När jag efter fem dagar åkte tillbaka hem till Karlskrona efter två konserter i ett fullsatt konserthus så kände jag mig rätt nöjd. Mest nöjd för att jag har mycket att göra, nte för mycket men tillräckligt. Musik är ett ämne som engagerar Ä både publiken i Göteborgs konserthus, frikyrkofolket och musikkonsulenten.
Då så, då vet ni hur en intressant vecka kan se ut i musikkonsulentens vardag.