Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

Ibra lanserar nytt för att inspirera

Den 22 mars lanserade Ibra en ny hemsida, med samma adress som tidigare, det vill säga www.ibra.se.

Förhoppningen med sidan är att den ska visa vad Ibra är och gör, ge inspirerande berättelser om hur människors liv blivit förvandlade genom Ibras arbete och utmana besökaren genom att presentera vilka behov som finns, och hur detgår att hjälpa till Startsidan domineras av tre funktioner; nämligen nyheter, behov och respons.
Senaste nyheterna
Tanken är att besökarna ska hitta de senaste Ibra-nyheterna från hela världen, alternativt söka nyheter om ett speciellt land eller region. På sidan kan man också bli uppdaterad om vilka olika utmaningar eller aktuella behov som Ibra har just nu.
Det kan handla om något projekt som man saknar ekonomi för, eller någon medarbetare som behöver bidrag till sin ön.
På sidan finns också korta utdrag ur Ibras kommunikation med lyssnare/tittare, eller längre vittnesbörd från människor för vilka Ibras program betytt ett nytt liv.
Information om arbete
På sidan finns också information om vad Ibra gör på de cirka 100 språk, som man just nu jobbar med, via kortvågsradio, satellit-tv, hemsidor, webbradio och webbtv.
På den nya hemsidan kan man också snabbt och smidigt ge pengar till Ibras arbete, läsa bloggar från olika delar av världen, och se på videor.