Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

"God atmosfär och viktiga budskap"

Pastor Hermes de la Hoz, Chile:
Ä Det jag tar med mig hem är bland annat att inte bara söka pingstupplevelsen utan också stärka läran och undervisningen. Jag har sökt efter personligt tilltal om min egen tjänst och fått uppleva det.
Ä I Sydamerika har vi fått väldigt lite information om konferensen, så vi är inte så många här därifrån, men det kanske är bra för då hade den här kyrkan inte räckt till.

Pastor Armi Hintikka, Finland:
Ä Jag tycker att det varit en väldigt bra konferens med god atmosfär och många viktiga budskap och goda predikanter.
Ä Det jag särskilt tar med mig hem är att vi verkligen behöver be mer, och att den helige Ande ska få bo i våra hjärtan. Jag tycker att programmet varit bra upplagt, med gott om pauser så man hinner låta budskapet sjunka in.

Pastor Mircea Demean, Rumänien:
Ä Jag tycker konferensen varit mycket välorganiserad med många goda budskap, inte minst om att arbeta för enhet och visionen om evangelisation och mission. Jag uppskattade särskilt doktor Mark Rutland när han talade om brustenheten, det var ett budskap som gick under ytan.
Ä Det jag inte förstår mig på är musiken. Jag tycker om orden, men musiken är alldeles för hög.

Pastor J. George Papaf, Indien:
Ä Generositeten är stor och organisationen smidig, men det är färre människor än på de andra konferenserna jag varit på. Reinhard Bonnke var min favorittalare och jag tyckte också mycket om Niklas Piensoho.
Ä Det jag saknat är interaktion och kommunikation, inte minst med människor från tredje världen. Jag tycker också man kunde erbjudit billigare boende. Varför fanns det inte ett tält som vi kunde bo i?

Pastor William Bogkye Agygrko, Ghana:
Ä Det har varit underbart på många olika sätt. Väldigt inspirerande, goda, duktiga talare och en solid organisation. När vi möts så här så kommer vi närmare Gud och får en ännu djupare överlåtelse till att sprida evangelium.

Pastor Solomon Pakhrin, Nepal:
Ä Jag har utmanats av budskapet här, inte minst av doktor Young Hoon Lees uppmaning att be och har bestämt mig för att sätta av ännu mer tid för bön. Det är en välsignelse för mig att få komma hit, det är första gången jag är utomlands.
Ä Hemma i Nepal ordnar vi alltid så att konferensdeltagare får mat. Jag var lite hungrig de första dagarna, men hade med mig nudlar som tur var.

Pastor David Ford, Kenya:
Ä Jag är imponerad av att det kommit människor från så många länder hit till det här kalla landet, som ligger så långt borta. Jag har blivit välsignad. Organisationen är bra och alla har varit så vänliga.
Ä Det jag saknat är fokus på ämnen som renhet, helighet och trofasthet och influens från tredje världen och från kvinnorna.