Glädje och dop på LP-läger

Sammanlagt döptes 26 personer på LP-verksamhetens tre sommarläger på Drakudden, Gullbrannagården och Lyktan i Arjeplog. – Det vi varit med om dessa veckor är helt fantastiskt, säger LP-verksamhetens nya chef Kerstin Eriksson.

Hon gläds över att det engagemang för LP-arbetet hon möter.
Ä Här finns en längtan att gå vidare och arbeta för ett starkt framtida LP. Vi upplever även tillväxt av nya unga människor som kommer med, det är riktigt spännande.
Samtliga årets läger hade temat ”Framtidstro och hopp”, något alla medarbetare och engagerade verkligen lyckats fånga, tycker hon.
Kerstin Eriksson har som ny i uppdraget att leda Pingst Socialt, där LP-verksamheten utgör en stor del, också fått mycket tips denna sommar. Det finns i församlingarna vid sidan av LP på många håll ett utåtriktat socialt engagemang som det inte alltid pratas så mycket om. En mångfald som hon vill vara med och uppmuntra och stärka.
Ä Oj, vad tankar och idéer jag fått med mig att bearbeta här på rikskontoret i Alvik, säger hon. Lyhördheten att fortsätta lyssna in behoven och att svara upp mot dem är viktigt. Detta kopplat till en stor portion flexibilitet tror jag blir utmaningen för ett framtida LP och Pingst Sociala engagemang som helhet.
Ä Jag är så tacksam till att återigen få vara med och leda en sådan här levande och initiativrik verksamhet, säger hon.