Anmäl dig till Pingst Ledare 2020!

FRIZON LIVE 15

Ellen & John Vingren med team David Media

Frizon är en av Sveriges största kristna ungdomsfestivaler. Temat på årets Frizonfestival var ”Drömmar” och Frizon live 15 – gudstjänstsånger från en festival inför Gud är en liveskiva där vi möter en blandning av nya och gamla lovsånger, av både svensk och utländsk härkomst.
Vi får med denna skiva ett smakprov på den lovsång och tillbedjan som pågick i den anrika ”Ladan” under ledning av Ellen och John Vingren 2015. Musikerna kommer från banden Hansam och A Treehouse Wait och det låter bra, riktigt
bra. Både lovsångsbandet och gudstjänstdeltagarnas lovsång hörs på skivan.
Arrangemangen är proffsiga och vackra, en varm ljudbild skapas på denna skiva. Här finns nya sånger som För den här världens skull med ursprung från Bethel Church i USA, eller Vi tror från Hillsong Church i Sydney, eller Kristina Dimarcos oerhört vackra sång I will follow You på svenska: Jag ska följa dig. Men här finns också lovsångsklassiker som Herren är min starkhet eller Vi vill ge dig ära. Det här är en skiva för dig som vill dras in i Guds närvaro och stillhet i tillbedjan. Jag rekommenderar den varmt, den är andligt stark.