Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

Församlingar kan få TV Inter-filmer på egna hemsidan

TV Inter kan nu erbjuda församlingar och enskilda att installera en widget, en videospelare till hemsidan, som gör att besökarna kan ta del av TV Inters programutbud utan att behöva klicka sig vidare.

TV Inter har genom åren byggt upp ett arkiv av program i olika genrer och former. Merparten av dessa finns för visning på www. tvinterplay.se
Ett led i att göra dessa program ännu mer tillgängliga är att erbjuda församlingar, samt intresserade privatpersoner, att lägga en videospelare, en widget, på sina hemsidor, där besökarna kan ta del av TV Inters programutbud.
Denna installation är inte krånglig utan kräver bara en kod, som en webmaster lätt kan lägga in. När widgeten väl är inlagd på hemsidan så sköter den sig själv och kräver inget underhåll, utan uppdateras och byter program automatiskt.
Ä Vårt uppdrag är enkelt, men viktigt. Vi vill att församlingarna ska få chansen att erbjuda kvalitativa filmer/ serier/program med en tydlig kristen förankring till visning direkt på hemsidan, säger Roger Svanell på TV Inter.
Ett brev med erbjudande om detta skickades i höstas till landets pingstförsamlingar.

Fotnot: Vid intresse, kontakta Roger Svanell eller Johannes Sköldeberg på TV Inter.