FOLK

Henrik Åström blir ny föreståndare i pingstförsamlingen i Lund från och med årsskiftet. Han kommer närmast från en föreståndartjänst i Pingstkyrkan i Helsingborg.
Anders Ahlenius avslutar tjänsten som föreståndare i pingstförsamlingen i Värnamo vid årsskiftet.
Stefan och Marina Sigfrids är från och med i höst pastorspar i Finska Filadelfia i Stockholm, en enhet inom Filadelfiakyrkan i Stockholm.
Lina Thordin är sedan i våras anställd som barn- och ungdomspastor i Pingstkyrkan Vaggeryd.
Camilla Liljeqvist, som arbetat som pastor i Arken i Värnamo med ansvar för social omsorg, avslutade sin tjänst sista augusti. Hon har sammanlagt arbetat 16 år i församlingen. Camilla Liljeqvist kommer under den närmaste tiden att studera migration/ integration och mission, samt vara tillgänglig för predikobesök i olika församlingar.
Chatrine Carlsson är anställd som pastor i Pingstkyrkan Jönköping med ansvar för diakoni. Hon kommer närmast från organisationen Helhet genom Kristus.
Monica Werner är ny föreståndare i Södertörnkyrkan i Huddinge. Hon har efterträtt Roger Stenzelius, som övergår till att vara projektledare för ett bostadsprojekt på en av församlingens fastigheter och ansvara för församlingens bolag. Dessutom kommer han att jobba med ett nätverk som håller på med Nystart av församlingar.
Sara och Robin Eklind har tillträtt som pastor respektive föreståndare i Pingstkyrkan Kungsbacka. Robin efterträder Roland Johansson som går i pension under hösten 2017.
Samuel Ardenfors har börjat som föreståndare i pingstförsamlingen i Pålsboda.