Läs senaste upplagan av Tidningen Pingst här Läs mer
Samuel Klintefelt.

Samuel Klintefelt.

FOLK I RÖRELSE

SAMUEL KLINTEFELT blir från och med höstterminen ny rektor på Mariannelunds folkhögskola. Han har de senaste tio åren varit föreståndare i Mälarökyrkan i Ekerö.

STEFAN SIGFRIDS har börjat som ledare för Bibelskola Stockholm, som församlingar i Stockholm och Västerås står bakom i samarbete med Kaggeholms folkhögskola. Tjänsten är på 80 procent och den resterande tiden kommer Stefan Sigfrids att arbeta med coachning och träning av unga ledare. Han har tidigare arbetat i Finska Filadelfia i Stockholm.

JOHAN BÄCKRUD avslutar i sommar sin tjänst som föreståndare i pingstförsamlingen i Visby. Han tillträder den 1 september som direktor för Lepramissionen.

ANDREAS ARDENFORS blir från och med 1 oktober ny pastor och föreståndare i Pingstkyrkan i Södertälje. Han kommer närmast från en tjänst som verksamhetsledare för Pingst Nationellt.

GABIELLA DAHDOUH är sedan 1 februari heltidsanställd som pastor med inriktning ungdom i Pingstförsamlingen i Avesta.

JEANETTE INGEMARSSON är sedan i vintras anställd som familjepastor i Hillsong Stockholm. Tjänsten är på 80 procent.

ERIK VALIER avslutar i sommar sin tjänst som ungdomspastor i Filadelfiaförsamlingen i Stockholm. Han har haft tjänsten i fyra år.

ANTON FUST inleder i höst en halvtidstjänst som pastor med ansvar för ungdom i Katrineholms pingstförsamling. Han efterträder Sara Mårtensson.

ULRIKA RAMSTRAND går i och med det här numret i pension efter 16 år som redaktör för
tidningen Pingst.

I förra numret av tidningen smög sig ett par fel in. Här kommer korrigeringarna:
ERIK EKSTRÖM har avskilts som LP-föreståndare i Säffle.

GLENN ANTONSSON är ny social pastor i pingstförsamlingen i Säffle.