Läs senaste upplagan av Tidningen Pingst här Läs mer
Jonas Söderberg.

Jonas Söderberg.

Folk i rörelse

Jonas Söderberg är sedan årsskiftet anställd som dövpastor på halvtid i pingstförsamlingen i Härnösand och ingår i Pingst omsorgsreferensgrupp. I nästa tidning kommer du att få läsa mer om Jonas, hans väg till tro och kallelse.
Fridah Holgersson, Stockholm började den 1 februari som ny pastor med ansvar för ungdom i pingstförsamlingen Kumla.
Lukas Carlsén är ny föreståndare i Pingst Kungälv sedan i början av februari.
Linda Andreasson började i och med årsskiftet som pastor i pingstförsamlingen i Falköping.
David Celinder slutade vid årsskiftet sin tjänst som föreståndare i Smyrna i Brålanda, där han arbetat i sex och ett halvt år som föreståndare. Han är nu föräldraledig.
Andreas Grumsén avslutade sin tjänst som pastor och föreståndare i Pingstkyrkan Klevshult vid årsskiftet. Han har gått in i ny tjänst som pastor och föreståndare i Gnosjö Missionskyrka.
Daniel Berner avslutade sin tjänst som föreståndare i pingstförsamlingen i Vetlanda den sista januari. Han kom-mer bli ny föreståndare i Värne Alliansförsamling.
Robert Granat som tjänat som föreståndare i Betelförsamlingen i Jönåker sedan 2016 och som pastor i Skälbykyrkan i Runtuna sedan 2018, avslutar båda dessa tjänster 1 september.
Anders och Camilla Olsson tillträdde 1 mars som nytt föreståndarpar i Pingstkyrkan Arken, Värnamo. De har arbetat 13 år i Göteborg, i församlingen som sedan drygt ett år sedan är en del av Hillsong Sverige, tidigare Connect Church.
Christer Karlsson har avslutat sin tjänst som vakanspastor i Pingstkyrkan i Vrigstad.
Christoffer Fast är ny pastor och föreståndare i Pingstkyrkan i Vrigstad. Han kommer närmast från en liknande tjänst i pingstförsamlingen i Mönsterås.