Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

Folk i rörelse

Patrick Larsson har avslutat sin tjänst som pastor och föreståndare i pingstförsamlingen i Avesta. Han arbetar nu på företaget Sandvik i Sandviken.
Hamid Forotanfard har slutat som omsorgspastor i Pingstkyrkan i Sollentuna. Han fortsätter sitt arbete i den iranska församlingen både i Sollentuna och i gruppen i Västerås, och är dessutom verksam som anstaltspastor på fängelset i Västerås.
Ronny Jansson är ny pastor och föreståndare i Centrumkyrkan, Lammhult, från och med 1 december. Han kommer närmast från Sävsjö där han varit pastor och föreståndare i Allians- och Pingstförsamlingen.
Ylva Timan Olofsson har efter tio och ett halvt år avslutat sin tjänst som församlingspedagog i Höglidenkyrkan Hudiksvall, med ansvar för barn och musik, tidigare även ungdom.
Albin Alm har tillträtt en tjänst som pastor på halvtid i Smyrnaförsamlingen i Fagersta. Tjänsten inleddes den 1 september.
Carl-Henric Jaktlund blir ny föreståndare i pingstförsamlingen i Falköping från och med årsskiftet. Han efterträder Thomas Henning som går i pension. Carl-Henric kommer att dela sin tid mellan arbetet i församlingen och tjänsten som Nationell Ledare för Alpha Sverige.
Marie Nordvall är ny föreståndare i Elimförsamlingen på Åstol sedan 1 oktober. Hon efterträder Rune Färdigh, som haft en vakanstjänst.
Magdalena Stenlund har avslutat sin tjänst som kommunikatör på PMU.
Magnus Eriksson arbetar sedan början av hösten halvtid för IBRA med fokus på internationell fundraising.
Filip Boork är ny föreståndare i Saronförsamlingen i Granö.
Thomas Arvidsson har börjat som pastor i Pingstkyrkan i Degerfors.
Rebecka Ternvall är nyanställd som pastor i pingstförsamlingen i Kungälv med ansvar för ungdomar.
Hanna-Maria Holmefur är sedan i början av hösten pastor i Holmsund.
Ingmar och Tina Aronson är nytt föreståndarpar i Pingstkyrkan Elim i Trelleborg.