Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

Drygt 500 deltagare i årets Pastorskonferens

Omkring 500 pastorer deltog i årets pastorskonferens tidigare i år. Varje dag hade ett eget tema och på den avslutande dagen var utmaningarna från samhället i fokus. Då fick man bland annat lyssna till den urainske pingstledaren Michail Panotjko, som delade erfarenheter av att leda i en krissituation.

Pingstpastorskonferensen hölls liksom tidigare år på hotell Clarion Sign i Stockholm och vänder sig till pastorer som tillhör nätverket Pingst pastor.
Bland årets medverkande talare fanns bland andra Pelle Hörnmark, Neville Godman, Daniel Alm, Lars Trägårdh, Monica Winerdal, Stefan Beimark, Dan Salomonsson, Wivecka Ljungh, Magnus Carlson, Elloise Nordkvist och Kenneth Grönroos.
Första dagens tema var Livet och uppdraget, den andra dagen stod Ledarskapet och uppgifterna i fokus och på den avslutande dagen handlade det om Samhället, teologin och utmaningen.
Under dagarna hölls bibelstudier och föredrag, samt arrangerades olika valbara seminarier kring aktuella ämnen. Konferensen avslutades med en sändningsgudstjänst med nattvardsfirande.

Fotnot: Nätverket Pingst pastor har drygt 700 medlemmar.